Tarja Kerkelä

Tarja Kerkelä

TarjaK LKV Oy
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358505727553

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

TarjaK LKV Oy
https://tarjalkv.fi/

Hämeenkatu 6 05800 Hyvinkää

Olen korkeasti koulutettu (YKV, LKV, KiAT, Restonomi ) vuosia alalla toiminut kiinteistönvälittäjä/yrittäjä ja julkinen kaupanvahvistaja. Minulle on kertynyt runsaasti kokemusta kiinteistöjen, osakehuoneistojen, maa- ja metsätilojen, vapaa-ajanasuntojen ja liiketilojen myynnistä sekä vuokrauksesta.
Minut tunnetaan laajasti erittäin luotettavana, osaavana, positiivisena, energisenä ja periksiantamattomana alan huippukiinteistönvälittäjänä. Tästä osoituksena Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto SKVL on myöntänyt ansiomerkin minulle tunnustuksena ansiokkaasta työstäni. Ansiomerkin myöntämisen kriteereinä ovat ansiokas, vähintään 10 vuotta jatkunut arvostettu toiminta kiinteistönvälitysalalla, liiketoiminnan ja välitystehtävien hoitaminen kunniakkaasti, sekä ansioituminen oman alueen lisäksi myös valtakunnallisesti.


SKVL Välittäjäpalaute

Myyjä | 16.11.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Tarjan täydellinen omistautuminen tosi ongelmalliseen talon myyntiin

Myyjä | 04.11.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Korkea ammattito, pitkään kokemuksen

Myyjä | 01.11.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Välittäjä otti kokonaisvaltaisesti kaupan haltuunsa,vaikka perikunta oli myyjänä ja perikunta ei kommunikointi ollenkaan keskenään.. Tarja hoiti tilanteen hienotunteisesti ja nopeutti myös kauppoja hoitean osittain edunvalvojan tehtäviä. Edunvalvoja hidasteli  ja aiheutti Tarjalle ylimääräistä työtä. Suosittelen Tarja Kerkelää kelle tahansa,kuka hakee rautaista ammattilaista.

Ostaja | 31.10.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Aktiivinen välittäjä

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä