Sirpa Sobral

Sirpa Sobral

Etta LKV
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiaT
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358406707440

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Ruotsi, Suomi

Seuraa meitä

Etta LKV
Tutustu verkossa

Sibeliuksenkatu 3 20100 Turku

Kiinteistönvälittäjän työssä parasta on työn monipuolisuus, sekä itsensä haastaminen, kokemusta minulle on kertynyt laajasti aina pienistä asunnoista uniikkeihin arvokiinteistö- kokonaisuuksiin saakka. Asiakkaat kiittävät minua periksiantamattomuudesta, avoimuudesta ja erinomaisista neuvottelutaidoista. Ammattitaidon lisäksi asiakkaiden luottamuksen saavuttaminen ja kaikkien osapuolien kunnioittaminen ovat pitkäjänteisen välitystyön ja asiakassuhteiden vaalimisen tärkeimmät kulmakivet. Minulla on yli 11 vuoden kokemus ja nyt yrittäjyys Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy Turun toimistolla.


SKVL Välittäjäpalaute

Ostaja | 10.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sirpa kommunikoi selkeästi ja aktiivisesti kanssamme. Kaikki käytännön asiat saatiin sovittua sujuvasti.

Ostaja | 09.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sirpa oli helposti lähestyttävä välittäjä, joka kohtasi minut ostajana lämpimästi ja vastasi kaikkiin kysymyksiini nopeasti ja selkeästi.

Myyjä | 07.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sirpan kanssa on takana monta onnistunutta projektia. Erityisesti pidän hänen tavastaan kommunikoida, se on suoraa ja rehellistä. Hän ei lupaile kuuta taivaalta. Mutta tekee aina kaikkensa, saadakseen minulle asunnosta parhaan mahdollisen hinnan.

Myyjä | 07.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sirpa on loistava ammattilainen ja saimme nopeat kaupat. Viestintä Sirpan kanssa on nopeaa ja joustavaa. Molemmat osapuolet olivat erittäin tyytyväisiä kaupoista! Suosittelen! :)

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä