Sari Immonen

Sari Immonen

Haave LKV | Haavekoti Oy – Rauma
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

4.9


Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358440565603

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

Haave LKV | Haavekoti Oy – Rauma

Kauppakatu 2 26100 Rauma

Olen tehokas ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä Raumalta. Urani kiinteistönvälityksen alalla aloitin 3/2021 ja ensimmäisen vuoden aikana suoritin LKV-pätevyyden sekä kiinteistönvälityksen liiketoiminnan ammattitutkinnon, KiLAT:n. Minulla on myös Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n myöntämä SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistövälittäjä -sertifikaatti. Viimeisimpänä osoituksena minut valittiin SKVL:n järjestämässä Vuoden 2022 parhaat -kisassa Vuoden Tulokkaaksi.

Koti on paikka, missä saamme rauhoittua, kerätä voimia tässä niin hektisessä ajassa, luoda ihania tarinoita ja rakkaita muistoja. Olen etuoikeutettu saadessani olla mukana näin merkityksellisessä työssä, uusien tarinoiden luomisessa.

Olen saanut paljon asiakkailtani palautetta mm. asiantuntevasta otteestani, hyvästä tavoitettavuudesta, niin myyjän kuin ostajankin huomioonottamisesta sekä iloisesta savolaisuudestani. On aina suuri kunnia tulla valituksi tehtävään, jossa voin olla mukana toteuttamassa ihmisten asumisen haaveita eri elämänvaiheissa – nähdä ihmisen koko elämänkaari.


SKVL Välittäjäpalaute

4.9


Ostaja | 15.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sari Immonen on oikeassa ammatissa. Hän oli kokoajan tukenamme asunnon katselmuksesta lähtien. Erittäin asiantuntevaa palvelua!

Myyjä | 15.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Myyjän innostunut asenne ja toivon luominen asiakkaaseen myyntiajan pidentyessä. Rehellinen ote kauppojen etenemisestä.

Ostaja | 22.08.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Ystävällinen & pirtsakka luonne, asiakaspalvelu osaaminen, informaation & neuvojen saanti, myymmin & oston nopea järjestäminen. Kaiken kaikkiaan 10/10 palvelua ;)

Myyjä | 09.08.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Helposti lähestyttävä ja hyvin tavoitettavissa aina kun oli tarvis.  Ei vain myyjä, vaan reilu ja rehellinen kodin Välittäjä.

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä