Sari Immonen

Sari Immonen

Haave LKV | Raumanmeren kiinteistövälitys Oy
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

4.9


Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358440565603

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

Olen tehokas ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä Raumalta. Urani kiinteistönvälityksen alalla aloitin 3/2021 ja ensimmäisen vuoden aikana suoritin LKV-pätevyyden sekä kiinteistönvälityksen liiketoiminnan ammattitutkinnon, KiLAT:n. Viimeisimpänä osoituksena Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n myöntämä SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistövälittäjä -sertifikaatti.

Koti on paikka, missä saamme rauhoittua, kerätä voimia tässä niin hektisessä ajassa, luoda ihania tarinoita ja rakkaita muistoja. Olen etuoikeutettu saadessani olla mukana näin merkityksellisessä työssä, uusien tarinoiden luomisessa.

Olen saanut paljon asiakkailtani palautetta mm. asiantuntevasta otteestani, hyvästä tavoitettavuudesta, niin myyjän kuin ostajankin huomioonottamisesta sekä iloisesta savolaisuudestani. On aina suuri kunnia tulla valituksi tehtävään, jossa voin olla mukana toteuttamassa ihmisten asumisen haaveita eri elämänvaiheissa – nähdä ihmisen koko elämänkaari.


SKVL Välittäjäpalaute

4.9


Ostaja | 22.08.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Ystävällinen & pirtsakka luonne, asiakaspalvelu osaaminen, informaation & neuvojen saanti, myymmin & oston nopea järjestäminen. Kaiken kaikkiaan 10/10 palvelua ;)

Myyjä | 09.08.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Helposti lähestyttävä ja hyvin tavoitettavissa aina kun oli tarvis.  Ei vain myyjä, vaan reilu ja rehellinen kodin Välittäjä.

Ostaja | 03.08.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Ensimmäisestä näytöstä lähtien jäänyt hyvä kuva välittäjästä, ensimmäistä asuntokauppaa tehdessä ihanan helposti lähestyttävä ihminen joka kertonut asiat hyvin ja tarkasti että ostajana olen ymmärtänyt varmasti kaiken!

Myyjä | 02.08.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Välittäjä otti ystävällisesti vastaan ja oli jo tapaamishetkellä tarmoa täynnä . Kaikki asiat hoitui sveitsiläisen kellon tarkkuudella . Vastasi viesteihin nopeasti ja kaikki tapahtui tarmolla ja sovitusti . Tuli heti sellainen fiilis että häntä kiinnostaa kohteen myynti.

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä