Pertti Häkkinen

Pertti Häkkinen

Aitoasunnot – Palhomaa Oy
Myyntineuvottelija, Rakennusmestari
Tietoja minusta

yhteystiedot

+358401972274

Kielitaito

Kieli:

Suomi
Aitoasunnot – Palhomaa Oy
Tutustu verkossa

Raatihuoneenkatu 9 50100 Mikkeli

Etsitkö kokenutta ja ammattitaitoista välittäjää, joka ymmärtää omakotitalojen myynnin monimutkaisuuden ja tarjoaa sinulle luotettavaa palvelua? Esittelen mielelläni Pertti Häkkisen, jonka vahvuutena on vuosikymmenten mittainen kokemus omakotitalojen myynnistä.

Pertti ei ole pelkkä välittäjä, vaan hänellä on myös taustallaan vankka rakennusmestarin koulutus ja laaja kokemus omakotitalojen rakennuttamisesta. Tämä antaa hänelle ainutlaatuisen näkemyksen ja ymmärryksen kiinteistöjen rakenteista ja arvosta, mikä puolestaan hyödyttää asiakkaita myyntiprosessin eri vaiheissa.

Pertti on erikoistunut omakotitalojen myyntiin, ja hänen osaamisensa ulottuu myös loma-asuntojen myyntiin. Hänen asiakaskuntansa arvostaa hänen ystävällistä ja avuliasta asennettaan, joka tekee kiinteistökaupoista sujuvia ja miellyttäviä kokemuksia. Pertti viihtyy työssään erilaisten ihmisten parissa ja on tunnettu aikaansaavasta työotteestaan sekä kyvystään ratkaista haasteita tehokkaasti.

Jos haluat luotettavan kumppanin kiinteistökaupoillesi, joka ymmärtää omakotitalojen ja loma-asuntojen myynnin erityispiirteet ja tarjoaa sinulle asiantuntevaa palvelua hymy huulilla, ota rohkeasti yhteyttä Perttiin.


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä