Päivi Kuuttinen

Päivi Kuuttinen

Glik LKV Päivi Kuuttinen LKV (Kodit On Oy)
Yrittäjä, LKV, Skvl ry hallituksen jäsen
Tietoja minusta

yhteystiedot

+358503517031

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Espanja, Suomi

Seuraa meitä

Glik LKV Päivi Kuuttinen LKV (Kodit On Oy)
Tutustu verkossa

Käyntiosoite Keskustori 7, 33100 Tampere / Postios. Aakkulantie 11 F 17 36220 Kangasala

Glik Brand Partnerina toimin itsenäisenä yrittäjänä ammattitaitoisen ja innostuneen työyhteisön tukemana Glik LKV yrityksessä ammattitaitoisen yhteisön jäsenenä.

Olen tehnyt välitystyötä vuodesta 2002 lähtien – pidän työstäni suunnattomasti. Ennen kiinteistönvälitysalan yrittäjyyttä toimin pankkiomisteisessa välitysliikkeessä toimitusjohtajana seitsemän vuoden ajan. Uudiskohteiden välittäjänä olen toiminut Pirkanmaalla yli 15-vuoden ajan urallani.

Periaatteitani ovat tehokas ja rehellinen ote työhön sekä iloinen asenne elämään joka päivä!

Kotikuntani on tällä hetkellä Kangasala. Tampereella olen asunut useissa eri kaupunginosissa.

Vietin ulkomailla asiakaspalvelutyössä seitsemän vuotta ennen kiinteistönvälitysuraani, Pystyn palvelemaan sujuvasti myös englannin ja espanjan kielellä.

Tällä hetkellä toimin Pirkanmaan edustajana Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n hallituksessa sekä laatu- ja koulutusvaliokunnan jäsenenä.

Olen SKVL Ry:n laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä ja yrittäjä.

Koulutukseltani on myös matkailun liikkeenjohdon restonomi. Matkailu onkin lähellä sydäntäni. Luontokuvaus ja lintujen bongaus ovat pitkäaikaiset harrastukseni.

Olen helposti lähestyttävä – voit luottaa koko prosessin ajan laadukkaaseen ja huolelliseen työhöni ja yli kahdenkymmenen vuoden ajan kertyneeseen ammattitaitooni. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat palveltavakseni!


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä