Moona Renvall

Moona Renvall

Aninkainen Turku Portsa | Kotina Oy
Asuntomyyjä
Tietoja minusta

yhteystiedot

+358403004391

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

Asuntojen välitystä suurella sydämellä.

Asuntokaupassa kyse on aina jonkun kodista, joten pidän asiakkaan kunnioittamista tärkeänä osana asuntokauppoja. Palvelen asiakkaitani aina intohimolla, iloisella asenteella. Otan huomioon jokaisen yksityiskohdan ja myytävän kohteen erityistarpeen. Räätälöin juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, jolla asuntosi saadaan myydyksi. Minulta löytyy myös visuaalista silmää, joten stailaus ja optimoitu markkinointi sosiaalisessa mediassa luonnistuvat minulta käden käänteessä. Kerro rohkeasti toiveesi, niin toteutetaan ne yhdessä!

Minua on kuvailtu niin ahkeraksi, tarkaksi, tinkimättömäksi, ripeäksi kuin eloisaksi persoonaksi. Elinikäinen oppiminen mahdollistaa sen, että kehityn joka päivä paremmaksi työssäni. Minulla on pitkä kokemus niin asiakaspalvelusta kuin myyntityöstäkin ja saat koko ammatillisen työkalupakkini käyttöösi osto- tai myyntitoimeksiannolla.

Olen erityisen kiinnostunut sisustus-, remontti- ja diy-projekteista ja näen potentiaalia kaikenlaisissa asuinkohteissa, olivatpa ne sitten arvoasuntoja kantakaupungissa tai mummonmökkejä saaristossa. Vapaa-ajallani tykkäänkin puuhastella esimerkiksi huonekalujen kunnostuksen parissa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään sinulle koti, jossa elämä voi pirskahdella!


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä