Mikko Reunanen

Mikko Reunanen

Solid House | Solid House Oy LKV – Salo
Asuntomyyjä
Tietoja minusta

yhteystiedot

+358415067404

Kielitaito

Kieli:

Suomi

Seuraa meitä

RENNOLLA OTTEELLA AMMATTIMAISTA MYYNTIÄ!
Moikka, olen Mikko Reunanen. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla menestyksekkäästi jo vuodesta 2017 lähtien. Aloitin urani Salossa ja olen myynyt Salon seudulla ja lähikunnista jo reilusti yli sata asuntoa. Vuodesta 2018 lähtien olen joka vuosi saavuttanut Salon toimiston parhaan myyjän tittelin.

Uusien kokemusten ja haasteiden innoittamana muutin Turkuun alkuvuodesta 2021. Minulle on tärkeää kehittää itseäni ja uskon, että Turku antaa minulle kaipaamiani uudistuksia työrintamalla. Välittäjänä olen helposti lähestyttävä, rempseä ja aito tyyppi, jonka vahvuuksiin kuuluu myös rakennusalan- sekä myynnin ammattitutkinnot. Käytän vain huippu valokuvaajia ja stailaajia kohteissani, jotta saan parhaimman ja laadukkaimman näköisen myynti-ilmoituksen, juuri sinun kodillesi. Myös suosioon tulleet asuntovideot ovat minulle tuttua puuhaa.

Vuosien aikana on kertynyt paljon tyytyväisiä asiakkaita ja suosittelijoita, jonka vuoksi noin 98% myyntikohteistani tulee suosittelujen kautta.

Kun sinulla on haussa hyvä asiakaspalvelija, myynnin ammattilainen ja rakennusten teknisistä tiedoista paljon ymmärtävä välittäjiä, on aika ottaa yhteyttä minuun. Tehdään unelmistasi totta!


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä