Laura Ulmala

Laura Ulmala

AsuntoArea Oy
Kiinteistönvälittäjä LKV LVV
Tietoja minusta

yhteystiedot

+358403002334

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

AsuntoArea Oy
https://asuntoarea.fi

Mariankatu 12 B, 2.krs. 15110 Lahti

Hei ystävät, tuttavat ja tulevat uudet asiakkaani.

Olen kolmannen polven lahtelainen ja kaupunki lähialueineen onkin minulle enemmän kuin tuttu. Välitystyötä olen tehnyt jo kohta 20 vuotta. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV ja Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:ltä olen saanut kunniakirjan osoituksena ansioituneesta välitystyöstä. Pitkä kokemus on itselleni etu, mutta suhtaudun silti nöyrästi tulevaan ja koulutan itseäni lisää aina, kun se on mahdollista. Ajan hermolla pysyminen onkin edellytys tuloksekkaalle tekemiselle.

Vankka asiakaspalvelu-, myynti- ja yrittäjyyskokemus on ollut kullanarvoista pääomaa välitysalalla. Ajatukseni on, että haluan tietää mitä myyn, jolloin asiakas tietää mitä ostaa.

Joskus myyjän ja ostajan näkemykset ovat kaukana toisistaan, mutta tehtävänäni on saattaa ne kärsivällisesti niin lähelle toisiaan, että kauppa saadaan aikaan. Tässä olen onnistunut niin hyvin, että minulla on runsaasti kanta-asiakkaita, joiden kanssa olemme vuosien saatossa ja eri elämäntilanteissa tehneet useita onnistuneita kauppoja.

Välittäjätyöni kulmakiviä on, että perehdyn aina hyvin jokaiseen kohteeseen, pidän tiiviisti yhteyttä molempiin osapuoliin sekä avustan ja neuvon kaikin tavoin kaupankäynnin prosessissa.

Vaikka työ on minulle elämäntapa, rentoudun ulkoilemalla, kakkuja leipomalla sekä kesällä puutarhassani puuhastelemalla. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme jo täysi-ikäistä ja omillaan asuvaa lasta.

Jokainen kaupantekotilanne on yhtä tärkeä, on kyse pienestä yksiöstä tai suuremmasta miljoonakohteesta. Aivan kuten on jokainen koti myös ainutlaatuinen ja useimmiten täynnä elämää ja herkkiä muistoja, jotka hyvä välittäjä osaa huomioida.

Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille.


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä