Henna-Rosanna Savolainen

Henna-Rosanna Savolainen

Herrainmäki | Herrainmäki LKV Oy
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Tietoja minusta

yhteystiedot

0406544802

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

Herrainmäki | Herrainmäki LKV Oy
Tutustu verkossa

Lavoniuksenraitti 1 B 33100 Tampere

Energinen ja asiakaslähtöinen Henna-Rosanna, tuttavallisemmin Henna, on alan todellinen ammattilainen. Myynti- ja asiakaspalvelutyötä hänellä on takanaan jo lähes 15 vuotta, josta valtaosan hän on toiminut kiinteistönvälittäjänä. Tampereella kasvanut Henna tuntee Pirkanmaan kolkat erinomaisesti ja välittää huipputuloksin niin pienempiä kuin isompiakin kiinteistöjä.

Välittömyys ja auttamisen halu ovat Hennan ehdottomia vahvuuksia. Henna pyrkii aina ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen ja siihen, että kaupan jälkeen kaikilla osapuolilla on mahdollisimman leveät hymyt kasvoillaan. Henna on kerännyt uransa aikana reilusti kiitosta ja ylistävää palautetta, mikä kertoo hänen kyvystään luoda vahvoja asiakassuhteita; moni asiakas valitseekin Hennan välittäjäksi juurikin suositusten perusteella!

Hennan kanssa yhteistyöhön lähdettäessä voit olla varma, että saat avuksesi ammattitaitoisen osaajan kotisi myyntiin liittyvissä asioissa. Alan juridisen tietotaidon lisäksi Henna omaa kattavasti taloteknistä tietoa. Häneltä löytyy myös kokemusta erilaisista remppaprojekteista sekä asuntosijoittamisesta. Kavereiden ja kollegoiden kesken Henna tunnetaan erinomaisesta matikkapäästään ja intohimostaan numeroita kohtaan, joka tukee myös loistavasti Hennan myynnillistä asiantuntijuutta.

Parasta Hennan arjessa ovat pieni Massimo-vauva, aviomies sekä perhe ja ystävät. Läheisten kanssa vietetyn ajan lisäksi Henna rakastaa mm. ulkoilua, sisustamista, arkkitehtuuria ja muotia. Hennan voinkin tunnistaa kaupungilla hänen persoonallisesta tyylistään sekä tietysti kuplivasta energiastaan!

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

Henna-Rosanna Savolainen


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä

Henna-Rosanna Savolainen
Henna-Rosanna Savolainen 0406544802