05.10.2020

Uutiset

Vuoden 2019 Välittäjä, Yritys ja Markkinoija

Ensi viikolla julkaistaan SKVL Vuoden Parhaat 2020 – kilpailun finalistit. Katso vielä vuoden 2019 voittajat ja heidän tunnelmansa tunnustuksen jälkeen! SKVL:n Vuoden Parhaat ovat vahvoja osaajia, jotka ovat valinneet SKVL:n jäsenet ympäri Suomen.


Vuoden Välittäjä 2019

Vuoden parhaat 2019: Hanna Johansson

Hanna Johansson, YKV, LKV, LVV

Asuntokauppa Hanna & Hanna LKV Oy, Helsinki

Vuoden Välittäjäksi valittiin Hanna Johansson. Tunnustus tuli Hannalle yllätyksenä ja tuntui hänestä ehkä juuri sen vuoksi erityisen mahtavalta. Hanna on jo yli 20 vuotta alalla toiminut kiinteistönvälittäjä, joka toimii Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan alueella. Hän on vahva osaaja, joka on tehnyt välitystyötä intohimolla jo vuodesta 1992 lähtien. Hanna kiittää ihania ja uskollisia asiakkaitaan siitä, että hänet on palkittu huippumyyjänä jo useita kertoja. Hannalle suurin kiitos hyvin tehdystä työstä on kuitenkin tyytyväinen asiakas. Hanna on myös suorittanut puolitoista vuotta kestäneen alan korkeimman tutkinnon YKV (ylempi kiinteistönvälittäjä), mikä antaa hänelle erityisosaamista haastaviin tilanteisiin.


Vuoden Yritys 2019

Vuoden parhaat 2019: Hanna & Hanna LKV

Asuntokauppa Hanna & Hanna LKV Oy

Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Vuoden Yritykseksi valittiin v.2014 perustettu Asuntokauppa Hanna & Hanna LKV, joka toimii Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Yrityksen huipputiimiin kuuluu kahdeksan välittäjää, toimistovastaava, valokuvaaja ja stailisti. Yritys on saanut runsaasti kiitosta asiakkailtaan heidän loistavasta asenteestaan ja ammattitaidostaan, jonka pohjana on pitkä kokemus kiinteistönvälitystyöstä ja alan korkeimmin koulutettu henkilökunta. Vuoden Yritys-tunnustus näkyy Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV:n verkkosivuilla ja somessa ja tuo yritykselle asiakkaan silmin lisäarvoa. Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:ssa työtä tehdään suurella sydämellä, mikä näkyy siinä, että suurin osa yrityksen toimeksiannoista tulee suositusten kautta.


Vuoden Markkinoija 2019

Vuoden Parhaat 2019: Kotoisa LKV

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Turun seutu, Jyväskylä

Vuoden Markkinoijaksi valittiin Kotoisa LKV, Tupu Utriaisen v.2016 perustama välitysliike, joka toimii Varsinais-Suomessa ja Jyväskylän seudulla. Kotoisa LKV on ylpeä saamastaan tunnustuksesta, ja on saanut siitä vielä lisävauhtia ja näkyvyyttä markkinointiinsa. Yrityksessä oltiin iloisesti yllättyneitä, että se palkittiin huippufinalistien joukosta. Kotoisa LKV on pieni toimisto, josta saa samat laadukkaat palvelut kuin isommistakin. Yrityksen arvot ovat reilu, sinnikäs ja turvallinen, ja markkinointiin panostetaan erityisesti sosiaalisessa mediassa. Kotoisa LKV:lle on tärkeää, että markkinointi on rehellistä ja aitoa, ja esimerkiksi valokuvat edustavat kohteita realistisesti.


Vuoden 2020 finalistit julkaistaan 15.10. Seuraa Suomen Kiinteistönvälittäjiä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajan tasalla.