15.10.2020

Uutiset

Tutustu Vuoden Yritys 2020 -Finalisteihin!

Vuoden Yritys 2020 -kilpailun finalistit

SKVL:n Vuoden Yritys-kilpailun finalistit on valittu! Nämä yritykset ovat kehittäneet toimintaansa viimeisen vuoden aikana merkittävästi ja sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa sekä moraalisia ja eettisiä arvoja. Yritykset ovat osa SKVL:n maanlaajuista verkostoa. Voittaja julkaistaan 27.11.2020. 

LKV Tuomiset Oy

Naantali & Turun alue

LKV Tuomiset on v.1994 perustettu viisihenkinen perheyritys, jossa työskentelee pelkkiä Tuomisia jo kolmessa sukupolvessa. Yritys toimii Naantalissa ja Turun alueella, ja on erikoistunut alueen saariston loma-asuntokauppaan, jota se hoitaa omalla veneellään. Yritys on jo pitkään myös osallistunut monin tavoin alan kehitykseen ja edunvalvontatyöhön mm. SKVL:n eri valiokunnissa ja paikallisyhdistyksessä. Tuomisille tärkeää on koulutus ja vankka ammattiosaaminen sekä luotettavuus, ja yritys nauttii vankasta kanta-asiakaskunnasta. Yritys on moderni mutta konservatiivinen: Tuomiset haluavat pysytellä perinteisissä työtavoissa, mutta mm. työvälineet ovat aina ajan tasalla ja jopa innovatiivisia.

Tutustu yritykseen

Hämeen Laatu LKV

Hämeenlinna

Laatu LKV syntyi vuonna 2017 Piia Heikkilän halusta tarjota aidosti laadukasta, luotettavaa ja henkilökohtaista kiinteistönvälityspalvelua Hämeenlinnan alueella. Piia on tehnyt uransa erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä ja viimeiset kymmenen vuotta kiinteistönvälitysalalla. Nyt Laatu LKV:n tiimi on kolmihenkinen, ja yritys kasvaa nuoresta iästään huolimatta. Laatu LKV on nuorekas toimisto, jonka henkilöstö suhtautuu työhön intohimoisesti ja haluaa kehittyä jatkuvasti. Tärkeintä on tyytyväinen asiakas, ja yrityksen slogan on ”kodistasi välittäen”.

Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy LKV

Ylöjärvi & Tampereen alue

Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy LKV on nelihenkinen, v.1996 perustettu perheyritys, joka toimii Ylöjärvellä ja Tampereen alueella. Ennen yrityksen perustamista Mika ja Leena ovat kartuttaneet kokemusta suurimmissa kiinteistövälitysalan yrityksissä välitystoiminnassa ja johtotehtävissä. Yrityksen vahvuudet ovat pitkän kokemuksen tuoma vahva asiantuntemus sekä hyvin tunnettu asema omalla alueellaan. Kotirannat toimivat vahvasti tiiminä, ja haluavat olla helposti lähestyttäviä sekä tarjota yksilöllistä palvelua. Yrityksen erityisosaamista on myös uudisasuntokauppa.

Tutustu yritykseen