16.09.2019

Uutiset

Tutustu Vuoden Yritys 2019 -Finalisteihin!

Tässä ovat SKVL:n Vuoden Yritys -kilpailun finalistit! Nämä yritykset ovat kehittäneet toimintaansa viimeisen vuoden aikana merkittävästi ja sitoutuneet noudattamaan hyviä välitystapoja sekä moraalisia ja eettisiä arvoja. Voittaja julkaistaan 29.11.2019. 


Kiinteistötoimisto Kymenvirta Oy, Heinola

Kiinteistötoimisto Kymenvirta Oy on yksityinen kiinteistönvälitystoimisto Heinolassa. Yrityksen henkilöstö on toiminut alueella välittäjinä jo yli 25 vuotta ja kaikki välittäjät ovat suorittaneet LKV-tutkinnon. Yhteensä Kiinteistötoimisto Kymenvirta Oy:n välittäjillä on kokemusta kiinteistönvälityksestä jo lähes 90 vuoden ajalta. Kiinteistönvälitystoimisto Kymenvirta Oy:n toiminta on asiakaslähtöistä ja asiakkaan lähtökohdista prosessien eteenpäin viemistä. Yritykselle ”asiakas on aina oikeassa” ei ole klisee vaan jokapäiväinen fakta. Kiinteistötoimisto Kymenvirta Oy panostaa hyvään ilmapiiriin niin omassa työympäristössä kuin myös asiakkaidensa kanssa. Kiinteistötoimisto Kymenvirta Oy on sertifioitu Laatuyritys, jonka välittäjiä koulutetaan säännöllisesti vastatakseen nykypäivä ja tulevaisuuden haasteisiin. ”Palvelua ei voi tehdä varastoon, eikä säilyttää siellä, vaan hyvä palvelu luodaan yhdessä aisakkaan kanssa joka kerta erikseen”.

Tutustu yritykseen paremmin sen kotisivuilla


Asuntomesta Oy LKV, Lappeenranta

Asuntomesta Oy LKV on vuonna 2005 perustettu lappeenrantalainen kiinteistönvälitysliike, joka työllistää tällä hetkellä 7 hengen tiimin. Tämä ammattitaitoinen tiimi uskoo yhteistyön voimaan sekä panostaa asioinnin helppouteen ja kokonaisaltaisuuteen.  Yrityksen perustana toimii asiakaslähtöisyys, arvot sekä välittäminen. Asuntomestan visiona on erottua alalla helposti lähestyttävänä, ”modernina ja nuorekkaana maalaisena”, jossa hauska Etelä-Karjalan mie ja sie -murre, paikallisuuden arvostaminen sekä rento ote sekottuvat nuorekkaaseen ja freesiin ulkoasuun. Yritys haluaa olla alueensa ykkösvalinta. Asuntomesta Oy LKV on alueensa ainoa SKVL Laatuyritys jo vuodesta 2010.

Tutustu yritykseen paremmin sen kotisivuilla


Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy, Helsinki & Nummela

Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy on vuonna 2014 perustettu yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka toimii Pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla. Yrityksen huipputiimiin kuuluu kahdeksan välittäjää, toimistovastaava, valokuvaaja ja stailisti. Asuntokauppa Hanna&Hanna vastaa kaikkiin kyselyihin saman päivän aikana ja pitää huolta että heidän toimeksiantajansa ovat aina ajantasalla.Yritys on saanut runsaasti kiitosta asiakkailtaan heidän asenteesta ja ammattitaidosta, jonka pohjana on pitkä kokemus kiinteistönvälitystyöstä ja alan korkeimmin koulutettu henkilökunta. Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:ssa työtä tehdään suurella sydämellä, mikä näkyy siinä, että suurin osa yrityksen toimeksiannoista tulee suositusten kautta. 

Tutustu yritykseen paremmin sen kotisivuilla