07.10.2020

Uutiset

Tutustu Vuoden Välittäjä 2020 -Finalisteihin!

Vuoden Välittäjä 2020 -kilpailun finalistit

SKVL:n Vuoden Välittäjä-kilpailun finalistit on valittu. Nämä välittäjät ovat korkeasti koulutettuja ja sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa, minkä ansiosta he ovat onnistuneet myymään menestyksekkäästi asuntoja viimeisen vuoden aikana. He ovat paikallisia asiantuntijoita ja osa SKVL:n maanlaajuista verkostoa. Tutustu välittäjiin ja lue myös heidän kommenttinsa alueensa markkinoiden tilanteesta! Voittaja julkaistaan 27.11.2020.

Pekka Tähtinen

LKV
Turun Talokulma Oy LKV, Turku

”Uskon loppuvuoden kaupan käyvän hyvin – kevään hetkellinen hiljeneminen kantaa nyt hedelmää. Ahkera kyllä täytyy olla – kilpailu pitää vireessä.”

Pekka Tähtinen on kokenut ammattilainen, joka on työskennellyt oman yrityksensä Turun Talokulman toimitusjohtajana jo lähes 30 vuotta. Pekka on myös ollut pitkään aktiivisesti mukana SKVL:n toiminnassa ja toimii tällä hetkellä Tilastovaliokunnan puheenjohtajana. Lisäksi Pekka on mukana paikallisyhdistyksen toiminnassa. Pekan työskentelytapaa kuvaa vahva asiantuntemus, rehellisyys ja toisten kunnioittaminen. Pekka tulee kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen ja työn ulkopuolella hän on perhekeskeinen.

Tutustu välittäjään yrityksen sivuilla

Mauri Ahvalo

LKV, kaupanvahvistaja
Kiinteistönvälitys Mauri Ahvalo Oy LKV, Joensuu

”Kesä oli asuntokaupassa vilkas, kesämökkikauppa vilkkaampaa kuin moneen vuoteen. Muuten kauppaa tehdään tasaisesti.”

Mauri Ahvalo on hyvin kokenut välittäjä, joka on ollut kiinteistönvälitysalalla jo 36 vuotta. Maurin vahvuuksia ovat pitkän kokemuksen lisäksi huolellinen työtapa ja positiivinen asenne. Mauri pitää tärkeänä myös jatkuvaa oppimista ja ajan hermolla pysymistä. Tärkeintä on kuitenkin aina luotettava ja laadukas palvelu sekä myyjälle että ostajalle. Mauri on osaava välittäjä, joka on yhteisössään tunnettu ja hänen työnsä tulevatkin paljon vanhoista asiakkaista. Mauri tekee pitkiä työpäiviä, ja vapaa-ajalla hän rentoutuu ulkoilmassa.

Tutustu välittäjään yrityksen sivuilla

Marjo Lehtinen

LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Aninkaisten kiinteistönvälitys Oy, Turku

”Omakotitaloista on suurin kysyntä, ja myös keskustayksiöistä ja -kaksioista. Selvästi asunnot joissa on oma piha kiinnostavat ihmisiä tällä hetkellä.”

Marjo Lehtinen on iloinen ja aktiivinen välittäjä, joka on ollut alalla 16 vuotta. Tavoitehakuinen Marjo kokee myyntityön olevan hänen juttunsa ja myös asuminen ja sisustaminen ovat hänen sydäntään lähellä. Marjo on myös useamman kerran palkittu huippumyyjänä. Marjo on välitystyön kokenut ammattilainen, jolle tärkeää ovat tyytyväiset asiakkaat ja oikean ostajan löytäminen jokaiselle asunnolle. Marjo onkin myös ystävystynyt asiakkaittensa kanssa ja saa paljon asiakkaita suositusten kautta.

Tutustu välittäjään yrityksen sivuilla

Tanja Komulainen

LKV, kaupanvahvistaja
Kiinteistönvälitys Ovi Kotiin Oy LKV, Pirkkala

”Ostajia olisi edelleenkin paljon liikenteessä tarjontaan nähden. Tietyn tyyppisiä asuntoja ja koteja jonotetaan ja odotetaan vapautuvaksi.”

Tanja Komulainen on kiinteistönvälittäjä ja yrittäjä v.2014 perustetussa Ovi Kotiin-yrityksessään. Tanja on toiminut alalla pian 14 vuotta ja ajalta ennen oman yrityksen perustamista hänellä on alalta myös esimieskokemusta. Tanjaa on kehuttu ihmisläheiseksi ja helposti lähestyttäväksi välittäjäksi, joka on positiivinen ja iloinen. Tanja on kuitenkin myös kunnianhimoinen, ja tekee aina parhaansa onnistuneen kaupan eteen. Tanjalle on tärkeää auttaa ihmisiä kodinvaihdossa niin, että koko prosessi sujuu laadukkaasti ja hyvän välitystavan mukaisesti. Tanja on myös perheenäiti ja koiranomistaja.

Tutustu välittäjään yrityksen sivuilla

Juha Salovaara

LKV
Asuntopiste Juha Salovaara LKV, Tampere

”Kiinnostus omakotitaloihin on tänä vuonna herännyt erityisesti ja markkinat ovat samalla selkeämmin muuttuneet kaksijakoisiksi. Ihmiset kaipaavat paikkaa, jossa hengittää vapaasti.”

Juha Salovaara on toiminut kiinteistönvälittäjänä jo yli 40 vuotta, joista 25 vuotta omassa yrityksessään Asuntopiste Juha Salovaara LKV. Juhalle tärkeää on avoimuus, rehellisyys ja palvelun laatu, ja yritys onkin saanut hyvin paljon positiivista palautetta asiakkailtaan. Juhan mukaan välitystyössä keskeistä on perehtyminen ja asiantuntemus, joiden avulla välittäjä voi toimia turvana sekä myyjälle että ostajalle läpi prosessin. Työn ulkopuolella Juha rentoutuu autoharrastuksen parissa.

Tutustu välittäjään yrityksen sivuilla