09.09.2019

Uutiset

Tutustu Vuoden Välittäjä 2019 -Finalisteihin!

Vuoden Välittäjä 2019 -kilpailun finalistit

Tässä ovat SKVL:n Vuoden Välittäjä -kilpailun finalistit. Nämä välittäjät ovat korkeasti koulutettuja ja sitoutuneet noudattamaan hyviä välitystapoja sekä moraalisia ja eettisiä arvoja, minkä ansiosta he ovat onnistuneet myymään menestyksekkäästi asuntoja viimeisen vuoden aikana. Voittaja julkaistaan 29.11.2019. 


Arto Lovén
YKV, LKV
Realhouse Oy – Lovén LKV, Espoo

Arto Lovén on pitkän linjan ammattilainen kiinteistönvälittäjänä sekä periksiantamaton asiakkaiden etujen ajaja. Artolle on ilo ja kunnia tehdä töitä asiantuntijatiimin kanssa, jolloin haastavatkin kohteet ja projektit saadaan turvallisesti hoidettua. Hän onkin tehnyt tuloksellista yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaisten välittäjien kanssa ja osallistunut myös kansainvälisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Artolle on tärkeää, että asiakas saavat hänestä luotettavan tuen ja turvan elämänsä ehkä tärkeimmissä kaupoissa. Lähellä Arton sydäntä ovat asunto- ja kiinteistömyyntiasioiden lisäksi rannikko- ja saaristokohteiden sekä jatkossa senioreiden asuntoasioiden kokonaisvaltainen hoitaminen. 

Tutustu välittäjään paremmin yrityksen kotisivuilla


Maria Kuivinen
LKV, LVV, KiAT
Kuivinen LKV, Helsinki

Maria Kuivinen on iloinen, energinen, positiivinen ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hän on suurperheen äiti, vaimo ja yrittäjä, jolla on oma perheyritys ja kivijalka Museokadulla Kansallismuseon naapurissa. Maria kuvaa välittäjän työn oleva hänen unelma-ammattinsa, ja onkin työskennellyt alalla jo yli kymmenen vuotta. Hän nauttii työstään sekä ihmisten kohtaamisesta ja asiakkaiden rinnalla kulkeminen elämän suurimmassa päätöksessä, kodinvaihdossa, on Marialle kunnia-asia. Maria tekee välittäjän työtä suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla. Marian mottona on ”asioilla on tapana järjestyä” sekä ”asenne ratkaisee”.  

Tutustu välittäjään paremmin yrityksen kotisivuilla


Maarit Ritari
YKV, LKV, MJD​
Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV, Tampere

Maarit Ritarilla on kokemusta kiinteistönvälityksestä jo yli 20 vuotta. Kahden vuosikymmenen aikana hänelle on karttunut kokemusta lukuisien kauppojen myötä kiinteistöistä, osakkeista ja uudisasunnoista. Maarit on tarkka, iloinen ja ystävällinen välittäjä, joka omaa myös sopivasti sähäkkyyttä. Hän pyrkii päättäväisesti ja ahkerasti eteenpäin ja on monen onnistumisen myötä ansioitunut kiinteistönvälitysalalla. Maarit on suorittanut LKV-tutkinnon jo vuonna 1997, ylemmän kiinteistönvälittäjän koulutuksen (YKV) vuonna 2003 sekä viimeisimpänä markkinoinnin johtamisen tutkinnon (MJD) vuonna 2007. ”Kun tuntee kattavasti markkinat ja omaa pitkän kokemuksen välittäjänä sekä myös rakennusliikkeessä työskentelystä, voi sanoa itseään myynnin ammattilaiseksi”.

Tutustu välittäjään paremmin yrityksen kotisivuilla


Hanna Johansson
YKV, LKV, LVV
Asuntokauppa Hanna & Hanna LKV Oy, Helsinki & Nummela

Hanna Johansson on jo yli 20 vuotta alalla toiminut kiinteistönvälittäjä, joka toimii Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan alueella. Hän on vahva osaaja, joka on tehnyt työtä suurella sydämellä ja intohimolla jo vuodesta 1992 lähtien. Hanna kiittä ihania ja uskollisia asiakkaitaan siitä, että hänet on palkittu huippumyyjänä jo useita kertoja. Hannalle suurin kiitos hyvin tehdystä työstä on kuitenkin tyytyväinen asiakas. Hanna on suorittanut puolitoista vuotta kestäneen alan korkeimman tutkinnon YKV (ylempi kiinteistönvälittäjä), joka antaa hänelle erityisosaamista juridisesti haastaviin tilanteisiin, jotka vaativat kokemuksen lisäksi ajantasalla olevaan syvempää osaamista. 

Tutustu välittäjään paremmin yrityksen kotisivuilla


Tarja Kerkelä
YKV, LKV, KiAT, Restonomi​
TARJAK LKV, Hyvinkää

Tarja Kerkelä on jo vuosia alalla toiminut välittäjä Hyvinkäältä. Hänet tunnetaan laajasti erittäin luotettavana, osaavana, positiivisena, kohteliaana, energisenä ja periksiantamattomana alan huippukiinteistönvälittäjänä. Tarja on korkeasti koulutettu välittäjä, joka hoitaa työnsä kunniakkaasti ja on ansioitunut alallaan.  Hän haluaa tarjota asiakkailleen mielenrauhaa, ammattitaitoa ja paikallista osaamista asunnon myyntiin tai asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa. Lähes kahdenkymmenen vuoden aikana Tarjalle on kertynyt runsaasti kokemusta kiinteistöjen, osakehuoneistojen, maa- ja metsätilojen, vapaa-ajanasuntojen ja liiketilojen myynnistä sekä vuokrauksesta. Tarja on kouluttanut useita kiinteistönvälittäjiä, ja auttaa mielellään muita menestymään!

Tutustu välittäjään paremmin yrityksen kotisivuilla


Johanna Willberg
YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Kiinteistönvälitys Etta LKV, Turku

Ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto (2017), vahva osaaminen ja asiakaslähtöinen työskentelytapa välitysalalla on muovannut Johannasta yhden Turun alueen suositelluimmista välittäjistä. Välittäjän työtä hän on tehnyt jo vuodesta 2007 alkaen. Eniten kiitosta hän saa rehellisyydestään, tehokkuudestaan ja siitä, että asiakkaat kokevat hänen olevan aina vilpittömästi heidän puolellaan. Luotettavuus ja vuosien varrella karttunut kokemus näkyy asiakkaiden suuntaan varmuutena ja rauhallisuutena. Asiakkaat ottavat häneen yhteyttä lähes aina suositteluiden kautta, jonka Johanna kokee suurimmaksi kiitokseksi tehdystä työstä. Johanna on yksi turkulaisen Etta LKV:n neljästä perustajaosakkaasta. 

Tutustu välittäjään paremmin yrityksen kotisivuilla