07.10.2020

Uutiset

Tutustu Vuoden Markkinoija 2020 -Finalisteihin!

Vuoden Markkinoija-kilpailun finalistit

Nämä yritykset ovat onnistuneet erityisen hyvin brändinsä ja kohteidensa markkinoinnissa ja osoittaneet todellista osaamista markkinoinnissaan viimeisen vuoden aikana. Yritykset ovat osa SKVL:n maanlaajuista verkostoa. Voittaja julkaistaan 27.11.2020.

Tässä ovat SKVL:n Vuoden Markkinoija -kilpailun finalistit!

Hämeen Laatu LKV

Hämeenlinna

Laatu LKV on nuorekas hämeenlinnalainen välitystoimisto, jonka brändi on raikas ja laadukas. Yrityksen slogan ”kodistasi välittäen” kuvaa sen toimintatapoja. Markkinoinnissa Laatu LKV panostaa personoituihin ja erottuviin myynti-ilmoituksiin, ja hyödyntää aktiivisesti sosiaalista mediaa eri myyntiprosessin vaiheissa. Laatu LKV henkilöityy vahvasti sen kahteen välittäjään, Piiaan ja Mikaan, ja yritys haluaa välittää itsestään helposti lähestyttävän kuvan. Laatu LKV myös toteuttaa markkinointinsa kokonaan itse, ja myös brändin visuaalinen ilme on heidän itse luomansa.

Tutustu yritykseen

Asuntomesta LKV

Lappeenranta

Asuntomesta on v.2005 perustettu lappeenrantalainen perheyritys, jolle on tärkeää ammattitaitoisuus, eteläkarjalainen paikallisuus ja ihmisläheisyys. Yrityksen brändi erottuu persoonallisuudellaan, ja nojaa nuorekkaaseen ja rentoon tunnelmaan sekä yrityksen loistavaan tiimihenkeen. Aktiivinen brändimainonta onkin onnistunut ja kasvattanut yrityksen liikevaihtoa ja markkinaosuutta sen omalla alueella. Myyntikohteiden markkinoinnissa huomiota kiinnitetään erityisesti ostajan tyyppiin ja mainonta kohdennetaan sen mukaan.

Tutustu yritykseen

Asenne LKV

Mikkeli

Asenne LKV on v.2019 toimintansa aloittanut mikkeliläinen välitystoimisto, joka koostuu vahvasta tiimistä rohkeita välittäjiä. Asenne LKV on saavuttanut kasvua ja tunnettuutta sosiaalisen median avulla, jossa se on hyvin aktiivinen. Yrityksen brändi on aito, ja siinä halutaan välittyvän iloinen tekemisen meininki. Markkinointi on kohdennettua, ja se saa olla rohkeasti Asenne LKV:n näköistä ja poiketa massasta. Tiimi kertoo tekevänsä töitä ”ihminen ihmiselle” – asenteella ja ammattitaidolla.

Tutustu yritykseen