23.09.2019

Uutiset

Tutustu Vuoden Markkinoija 2019 -Finalisteihin!

Vuoden markkinoija 2019 -kilpailun finalistit

Tässä ovat SKVL:n Vuoden Markkinoija -kilpailun finalistit! Nämä yritykset ovat onnistuneet erityisen hyvin brändinsä ja kohteidensa markkinoinnissa ja osoittaneet todellista osaamista markkinoinnissaan viimeisen vuoden aikana. Voittaja julkaistaan 29.11.2019.


Neliöt Liikkuu LKV, Helsinki

Neliöt Liikkuu LKV on hyvin nuori yritys, jolla on aito palo kiinteistönvälitykseen ja työntekoon. Yrityksen tiimistä löytyy kunnianhimoisia ja vahvalla työmoraalilla varustettuja ammattilaisia, joilla jokaisella on omat vahvuutensa ja osaamisalueensa. Neliöt Liikkuu LKV:n asiakassuhteiden perustana toimii yhteinen päämäärä, kunnioitus, rehellisyys ja luottamus. Yrityksessä keskitytään vahvasti oman yrityskulttuurin rakentamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin ja kouluttamiseen. Neliöt Liikkuu LKV on perustettu vuoden 2019 alussa Helsingissä ja se on kerännyt jo merkittävästi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Neliöt Liikkuu panostaa sosiaalisessa mediassa muun muassa elokuvamaisiin mainosvideoihin, joissa esitellään niin yrityksen myyntikohteita kuin henkilökuntaakin. Myyntikohteiden markkinoinnissa yritys analysoi tarkkaan kunkin kohteen otolliset kohderyhmät, jolloin markkinointi voidaan kohdistaa sopiville ostajille. Yritys panostaa myyntikohteiden esittelyssä myös edustaviin valokuviin sekä videoihin, joiden avulla kohde-esittelyihin saadaan mukaan tunnetta. 

Tutustu Neliöt Liikkuu LKV:n sosiaaliseen mediaan ja kotisivuihin

      


Kotoisa LKV, Turku, Jyväskylä, Uusikaupunki

Kotoisa LKV on vuonna 2016 perustettu välitysliike, joka toimii Varsinais-Suomen ja Jyväskylänseudun alueilla. Kotoisa LKV on pankeista ja ketjuista riippumaton toimisto, josta saa samat palvelut kuin isommistakin. Yrityksen arvot ovat reilu, sinnikäs ja turvallinen. Kotoisa panostaa markkinointiinsa erityisen paljon, ja sen suunnitteluun nähdään vaivaa. Yrityksen markkinointia tehdään nykyaikaisella tavalla ja siinä näkyy kotoisa ja värikäs meininki. Markkinoinnissaan yritys keskittyy pääasiassa sosiaaliseen mediaan; Kotoisa LKV:n Facebook sivuja päivitetään tiheästi ja siellä muun muassa markkinoidaan myyntikohteita sekä jaetaan alaan liittyviä artikkeleita ja juttuja välittäjän työstä. Kotoisa LKV:lle on tärkeää, että mainonta on rehellistä ja aitoa, ja esimerkiksi esitteiden valokuvat edustavat kohteita realistisesti, jolloin virheitä ei peitellä tai mittasuhteita väärennellä. Yritys uskookin, että kotien pitää näyttää kodeilta, eikä sisussutlehtien malliasunnoilta. 

Tutustu Kotoisa LKV:n sosiaaliseen mediaan ja kotisivuihin

      


Kuivinen LKV, Helsinki

Kuivinen LKV on vuonna 2017 perustettu perheyritys, jolla on rautainen ja pitkäaikainen ammattitaito kiinteistönvälityksen parista. Yrityksellä on loistava porukka ammattilaisia ja upea kivijalkatoimisto Museokadun kulmassa, aivan Kansallismuseon naapurissa. Kuivinen LKV:n tavoitteena on tarjota ensiluokkaisen laadukasta asiakaspalvelua suurella sydämellä. Yritys on ketterä ja luotettava toimija, joka panostaa laadukkaaseen markkinointiin. Kuivinen LKV panostaa markkinoinnissansa erityisesti sosiaaliseen mediaan, jossa se postaa aktiivisesti rennolla ja positiivisella tyylillä. Erityisesti yrityksen asuntovideot ovat kiitettyjä lämminhenkisyydestään ja erinomaisesta laadustaan. Kuivinen LKV:n markkinoinnissa on mukana persoonallisuutta ja huumoria. Yrityksen tiimi laittaa itsensä täysillä likoon, koska ilo on tärkeä osa elämää. Positiivisuus onkin yritykselle tärkeä asia markkinoinnissa, ja se kyllä näkyy: yrityksen videot ja päivitykset päättyvät usein pirteään toivotukseen – Iloa päivääsi!

Tutustu Kuivinen LKV:n sosiaaliseen mediaan ja kotisivuihin.