04.05.2021

Uutiset

SKVL:n videokilpailu lapsille ja nuorille

Millainen on unelmiesi asuinpaikka tai asuinalue? SKVL haluaa kuulla kuulla nuorten ääntä ja järjestää kansallisen videokilpailun, jonka voittaja pääsee päiväksi mukaan SKVL:n mainoselokuvan tuotantoon. Luovalle nuorelle kilpailu on siis loistava tilaisuus näyttää osaamistaan ja päästä näkemään, millaista ammattimaisissa kuvauksissa todellisuudessa on. Lue alta tarkemmat ohjeet ja osallistu kilpailuun 13.6.2021 mennessä!

Kilpailuteokset ja arvostelu

Kuvaa maksimissaan 30 sekunnin mittainen video, jonka aiheena on unelmiesi asuinpaikka. Onko unelmiesi asuinpaikka luonnon keskellä tai rannalla vai onko maisema kaupunkimainen? Vai asuisitko mieluiten jossakin vielä mielikuvituksellisemmassa paikassa? Millainen kotisi siellä olisi?

Raati valitsee kolme parasta molemmista kategorioista kilpailun sulkeuduttua. Arvosteluperusteissa painotetaan kekseliäisyyttä ja luovuutta ja videon toteutustapa on vapaa, kunhan kilpailun sääntöjä noudatetaan.

Kilpailun säännöt

Kilpailuluokkia on kaksi eri-ikäisille: 9-12-vuotiaille sekä 13-16-vuotiaille.

Kilpailuvideon tulee olla ennen julkaisematon ja materiaalin tulee olla itse kuvattua. Mahdollisesti videolla esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa kuvaamiseen, ja alaikäisiltä tarvitaan huoltajan lupa. Huomioi myös tekijänoikeuksien noudattaminen, jos esimerkiksi käytät videolla musiikkia. Aikuinen saa auttaa videon lähettämisessä.

Palkitut työt esitellään kesäkuussa SKVL:n nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa, mihin videon lähettäjä antaa luvan.

Kilpailuteoksen lähettäminen

Lataa videosi Youtubeen piilotettuna ja lähetä linkki sähköpostitse osoitteeseen liitto@skvl.fi. Otsikoi sähköpostisi ”Videokilpailu”. Kirjoita sähköpostiin myös nimesi, ikäsi ja yhteystietosi. Tietoja käytetään ainoastaan palkintojen jakoon.

Palkinnot

Molempien kilpailuluokkien voittajat pääsevät huoltajan kanssa osallistumaan mainoselokuvan kuvauksiin elo-syyskuussa 2021. Toteutus on mainoselokuvan kuvaus SKVL:n 75v. juhlavuosikampanjaan. Kilpailun toiselle ja kolmannelle sijalle yltäneet palkitaan muilla palkinnoilla.