03.11.2020

Myyjälle

Miksi käyttää SKVL:n kiinteistönvälittäjää asunnon myynnissä?

Kiinteistönvälittäjä on asuntokaupan asiantuntija, joka tekee unelmien
toteuttamisesta turvallisempaa sekä vähentää myyntiprosessin aiheuttamia harmaita hiuksia. Et luultavasti poraisi itse omaa hammastasi, miksi siis et käyttäisi ammattilaista elämäsi tärkeimmässä kaupassa?

Miksi käyttää kiinteistönvälittäjää?


Kiinteistönvälittäjän käyttäminen tekee asuntokaupoista turvallisemmat, helpommat ja nopeammat molemmille osapuolille. Kiinteistönvälittäjä tuntee alansa lainsäädännön kuin omat taskunsa ja osaa neuvoa myös verotukseen liittyvissä seikoissa. Kiinteistönvälittäjän kautta tehdyissä kaupoissa Suomessa kuluttajan asema on lakisääteisesti turvattu niin myyjän kuin ostajankin osalta.


Kiinteistönvälittäjä laatii myynti-ilmoituksen, jonka laadukkaat kuvat ja tarkkaan laadittu kuvaus houkuttelevat ostajia. Myyntihinta on asuntokaupan avaintekijöitä, sillä liian korkea myyntihinta voi karkottaa ostajat sekä pidentää myyntiaikaa. Kiinteistönvälittäjä hyödyntää alueellisia toteutuneita myyntihintoja laatiessaan myyntihintaa sekä
asiantuntijana osaa myös perustella arvionsa.


Kiinteistönvälittäjällä on kattavat verkostot, joiden kautta löytyy usein jo valmis ostajaehdokas. Ostajaehdokkaan löydyttyä seuraava askel on asuntonäyttö, jossa kiinteistönvälittäjä on myyntivaltti, sillä tutkimusten mukaan suomalaiset tulevat mieluummin kiinteistönvälittäjän pitämään esittelyyn. Lue täältä lisää syitä, miksi käyttää kiinteistönvälittäjää asunnon myynnissä.

Mikä erottaa meidät muista?


Eniten kiinteistönvälittäjiä ympäri Suomen

SKVL:n jäsenvälittäjät myyvät yli 40% asunnoista ja kiinteistöistä Suomessa, mikä tarkoittaa noin 30 000 asuntoa ja kiinteistöä vuodessa. SKVL on Suomen suurin ja vanhin välittäjien verkosto. SKVL täyttää 75 vuotta vuonna 2021.

SKVL:n jäsenvälittäjät ovat riippumattomia pankeista

SKVL:n jäsenyritysten kiinteistönvälittäjät eivät ole riippuvaisia pankeista tai vakuutusyhtiöistä. Saat täyden valinnanvapauden päättää, minkä pankin tai vakuutusyhtiön palveluita käytät tai mistä haluat vastaanottaa tarjouksia.


SKVL:n jäsenyrityksillä on laatuvaatimukset

Kiinteistönvälittäjien toimintaa ohjaavat hyvä välitystapa sekä välityslainsäädäntö, joiden noudattamista valvoo aluehallintovirasto. SKVL kouluttaa jäseniään säännöllisesti sekä valvoo, että jäsenvälittäjät toimivat moitteettomasti lainsäädäntöä, hyvän välitystavan periaatteita sekä SKVL:n arvoja kunnioittaen.


Vertaansa vailla oleva asiakastyytyväisyys

SKVL:n jäsenyritysten asiakastyytyväisyys on huimat 97%, joten voidaan sanoa, että tilastot puhuvat puolestaan.

Aina paikallinen – siellä missä sinä olet

SKVL:n laaja verkosto, joka koostuu noin 470 toimistosta, kattaa lähes koko Suomen. Paikallinen kiinteistönvälittäjä tuntee alueen ja tuntee sen erityispiirteet sekä toteutuneet myyntihinnat.

SKVL:n jäsenvälittäjät sopeutuvat muuttuviin olosuhteisiin

Koronavirustilanne on vaatinut kiinteistönvälittäjiltä sopeutumista, sillä keväällä koronavirustilanteen johdosta vaadittiin digitaalisia välineitä asuntokauppaan epidemian torjumiseksi. SKVL:n kiinteistönvälittäjät palvelevat turvallisesti poikkeavissa olosuhteissa modernien ratkaisujen avulla.


Etsi lähin kiinteistönvälittäjäsi täältä.