Soile Halonen

Soile Halonen

Etta LKV
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358405240987

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

Etta LKV
http://www.ettalkv.fi

Sibeliuksenkatu 3 20100 Turku

Pitkän, lähes 20 vuoden välitysuran aikana olen päässyt näkemään Turun alueen asuntomarkkinan monenlaisessa valossa ja asiantuntemus asuntokaupan eri osa-alueilla on kasvanut todella vahvaksi. Pitkä ura ei olisi ollut mahdollista ilman periksiantamatonta ja sinnikästä työskentelyotetta tai halua kehittää jatkuvasti omaa asiantuntijuuttaan. Tunnen paitsi Raision, myös koko Turun alueen markkinan erittäin hyvin.

Parasta kiinteistönvälittäjän työssä on niin myyjien kuin ostajienkin arjessa piipahtaminen, sekä erilaisissa elämäntilanteissa mukana oleminen. Olen luonteeltani tarkka ja luotettava, niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin suuntaan. Koen, että yhdessä sparraaminen ja me hengen ylläpitäminen on tärkeä osa työyhteisössä toimimista ja sen avulla yhteinen tekemisen ilo luotsaa koko tiimiä entistä parempiin tuloksiin.

Saan kiitosta rehellisyydestä, puolueettomuudesta ja ammattitaidosta sekä kokemuksen tuomasta rauhallisuudesta. Säntäily tai liika kiirehtiminen vie nimittäin kodinvaihdossa harvoin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Ratkaisun löytäminen haastavimpiinkin tilanteisiin ja erinomaiset neuvottelutaidot ovat vahvuuksiani ja varmasti myös yksi syy siihen, miksi asiakkaat suosittelevat minua.


SKVL Välittäjäpalaute

Myyjä | 06.11.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Ammattitaito suorastaan huokui välittäjästä

Myyjä | 02.08.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Prosessi kesti pitkään, koska myyjä oli kuolinpesä, mihin kuuluu edunvalvottavia henkilöitä. Soile oli kärsivällinen ja pysyi ajan tasalla.

Ostaja | 31.07.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Soile kertoi kattavasti ja selvästi asuntokauppaan liittyvistä asioista. Piti ajantasalla s - postien ja viestittelyjen välityksellä.

Ostaja | 31.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Soilen kanssa oli helppo ja mukava asioida

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä