Sanna-Mari Österman

Sanna-Mari Österman

Aninkainen Turku Portsa | Kotina Oy
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä
Tietoja minusta

”On väliä kenelle kotiavaimesi annat.”
Olen Sanna-Mari Österman ja olen kiinteistönvälittäjä, joka välittää aidosti asiakkaistaan ja heidän toiveistaan suurella sydämellä.

Koteja olen myynyt vuodesta 2008 alkaen, asiakaslähtöisesti. Paras kiitos työstäni on tyytyväiset asiakkaani, jotka ovat suositelleet minua ja luottavat minuun aina uudelleen, kun on tullut aika myydä se tärkein omaisuus. Koti.

Asiakaspalautteena olen saanut mm. maininnat: todella tehokas, iloinen, reilu kiinteistönvälittäjä, huippuvälittäjä, välittää asiakkaista suurella sydämellä, asiantunteva, pitää ajan tasalla alusta loppuun asti, ammattitaitoinen, positiivinen, tehokas, erinomainen palvelu.

Valitse minut, kun haet ammattitaitoista ja asiantuntevaa kiinteistönvälittäjää, joka tekee periksiantamattomana töitä parhaan lopputuloksen saavuttamiseen. Olen luonteeltani ahkera, perusteellinen ja helposti lähestyttävä. Meidän tehotiimin kautta saat myös stailauspalvelun osana kokonaisuutta ja laadukkaat monisivuiset myyntiesitteet, sekä uusimmat työkalut on käytössänne, kun kutsutte meidät yhteistyöhön kodin myyntiin.

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja suorittanut myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon sekä myynnin ja markkinoinnin ammattitutkinnon tämän lisäksi kouluttaudun jatkuvasti lisää.

Vapaa ajalla harrastan pesäpalloa tai cossfittia ja pieneen perheeseeni kuuluu myös melko reipas (kahjo) koirakaveri. Tykkään myös sisustaa kotia ja katsoa elokuvia.


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä