Riku Koskinen

Riku Koskinen

Solid House Oy LKV – Turku
Kiinteistönvälittäjä, Myyntijohtaja
Tietoja minusta

Olen Riku Koskinen – iloinen ja reipas, useimmiten jopa vauhdikas kiinteistönvälittäjä Naantalista!

Paljon nähty ja monessa liemessä keitetty. Pitkä kokemus alalta, jo noin 20 vuotta yhteensä! Tämä kokemus on tuonut työskentelyyn myös sitä arvokkuutta, jota ihmisten tärkeimmän omaisuuden välittämisessä tarvitaan.

Suoritin LKV-tutkinnon jo vuonna 1991, jolloin päätin tulla Turkuun kiinteistönvälittäjäksi. Sitä ennen suoritin Kiinteistöedustajan tutkinnon (KED), kun työskentelin isäni yrityksessä välittäjänä. Olen melko varma siitä, että minun on täytynyt syntyä välittäjäksi. Ainakin voidaan sanoa, että olen päässyt jo hyvin nuorena näkemään välittäjän työtä, koska jo isäni oli ammatiltaan kiinteistönvälittäjä. Ala on tullut minulle tutuksi myös liikkeenharjoittajan näkökulmasta, olen nimittäin toiminut kahteen eri otteeseen kiinteistönvälittäjänä yrittäjän ominaisuudessa. Kiinteistönvälittäjän työn ohella olen myös samanaikaisesti toiminut toisinaan isännöitsijänä. Väliin mahtuu myös muutama vuosi, jolloin en ole työskennellyt tällä alalla, niinä vuosina olen toiminut myyntijohtajana ja -päällikkönä – lähinnä internetbisneksen puolella.

Kotoani Naantalista löytyy rakas vaimoni ja pieni Bichon Frisé. Rakkaita lapsia minulle on kertynyt kaikkiaan neljä, joista kaksi jo aikuisia. Harrastan työn lisäksi musiikin kuuntelua ja soittamista, instrumentteinani käytän kitaraa ja pianoa. Urheilua suoritan lähinnä ”penkiltä”, olen muuten aivan armoton Formula 1 -fani.

Kodin vaihtohan pitää olla iloinen asia, vai mitä? Tässä myyntijohtajan toimessa haluan pitää yllä jo ennestään Solid Housen Oy LKV:n iloista ilmapiiriä kaikkien välittäjiemme kesken. Tämä iloinen ilmapiiri varmasti näkyy myös asiakkaille, mutta samalla kuitenkin säilytämme sen arvokkuuden, jota juuri sinunkin kotisi välittäminen vaatii. Onnistunut kodin vaihto syntyy yhdessä asiakkaan kanssa ja välittäjä kantaa siitä vastuun.


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä