Päivi Koskinen

Päivi Koskinen

Solid House Oy LKV – Turku
Kiinteistönvälittäjä
Tietoja minusta

yhteystiedot

0415484426


Seuraa meitä

Solid House Oy LKV – Turku
http://www.solidhouse.fi

Eerikinkatu 13, 3. krs 20100 Turku

Kaikki aikaisemmat työtehtäväni ennen kiinteistönvälittäjän töitä ovat olleet myyntityötä – en voisi kuvitellakaan muuta tekeväni! Erityisen tärkeänä kiinteistönvälittäjän ammatissa näen sen, että pystyn aina tarjoamaan henkilökohtaista asiakaspalvelua. Haluankin keskittyä jokaiseen asiakkaaseeni täysillä ja olla heidän luottamuksensa arvoinen. Solid Housekin palkitsi minulle vuodesta 2020 huippumyyjän tittelin. Kiitos siitä asiakkailleni, että tämä oli mahdollista.

Helposti lähestyttävänä persoonana osaan ottaa muut huomioon, kuuntelen, perehdyn, pidän yhteyttä ja välitän. Näillä menetelmillä onnistun useimmiten saavuttamaan kaikille osapuolille sopivan lopputuloksen. Työni hoidan ammattitaitoisesti ja hienotunteisesti unohtamatta silti huumoria, jota tässä työssä aina tarvitaan.

Ennen kiinteistövälittäjän työtä olin pitkään yrittäjänä. Tästä ajasta minulle jäi asiakaspalvelun suhteen paljon hyvää ja opettavaista kokemuspohjaa, jota olen nykyisessä ammatissani pystynyt hyödyntämään. Olen myös tutustunut kiinteistönvälitykseen Espanjan Aurinkorannikolla. Jos suunnittelette loma-asunnon ostamista tai muuttoa Espanjaan niin pystyn auttamaan teitä myös sen suhteen.


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä

Päivi Koskinen
Päivi Koskinen

0415484426