SKVL logo

Olli Koponen

ROOF LKV | Roof LKV Espoo Oy
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Tietoja minusta

yhteystiedot

+358451211130

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi
ROOF LKV | Roof LKV Espoo Oy
http://www.roof.fi

Metsäneidonkuja 6 02130 Espoo

Myyntiosaaminen on aina ollut Ollin erinomainen vahvuus. Hän on toiminnut 23 vuotta kiinteistönvälitysalalla ja on työskennellyt välittäjänä, yrittäjänä ja kiinteistönvälitysliikkeen vastaavana hoitajana. Ollin osaaminen on näin ollen tavanomaista monipuolisempaa.

Olli osaa hoitaa kiinteistönvälitystehtävät laidasta laitaan. Vakuuttava portfolio on täyttynyt monenlaisista myyntikohteista. Helsingin keskustan arvoasunnot, erillistalo- ja omakotitalokohteet, uudiskohteet ja kiinteistöt tonteista isoihin maa-alueisiin ovat tulleet tutuiksi kiinteistönvälittäjän työssä. (Olli haluaa palavasti sosiaalisena ihmisenä hoitaa asuntoasioita.) Onnistuneita välitystehtäviä on tähän mennessä kertynyt uralla 1350.

Välittäjän työssä Olli tietää, että asunnonvaihto on luottamustehtävä, joka täytyy viedä maaliin erinomaisella palvelulla ja ammattitaidolla, jotta sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Ollilla onkin paljon pitkäaikaisia asiakkaita, jotka aina palaavat hänen luokseen, kun asunnonvaihto on jälleen tullut ajankohtaiseksi. Monista asiakkaista on myös tullut hyviä ystäviä vuosien varrella.

Vapaalla Olli rentoutuu liikunnan, musiikin ja kulttuurin parissa. Hän on juossut aiemmin monta maratonia. Sopiva liikunta on erinomainen vastapaino arjen pitkien päivien aherrukselle. Se pitää mielen virkeänä ja ihmisen energisenä.


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä