Maarit Lastumäki

Maarit Lastumäki

Onnen Asunnot LKV
Kiinteistönvälittäjä LKV, toimitusjohtaja
Tietoja minusta

yhteystiedot

0408324706


Kielitaito

Kieli:

Suomi
Onnen Asunnot LKV
http://www.onnenasunnot.fi

Hämeenkatu 3 A 3 33100 Tampere

Moikka, olen toiminut Onnen Asunnot LKV:ssä toimitusjohtajana ja kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2018, olen myös yrityksen perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen liiketalouden ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tradenomi (ylempi AMK) ja olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon sekä taloushallintoalan KLT-tutkinnon. Minulla on pitkä taloushallintoalan työkokemus ja olen toiminut talouspäällikkönä sekä useissa muissa talous- ja hallintoalan tehtävissä.

Olen naimisissa ja mieheni työskentelee myös Onnen Asunnot LKV:ssä kiinteistönvälittäjänä. Henkilönä olen positiivinen, joustava ja ahkera, välittäjänä aktiivinen, vastuullinen ja helposti lähestyttävä. Vien määrätietoisesti työt loppuun asti hyvästä asiakaspalvelusta tinkimättä. Harrastuksiini kuuluu ulkoilu ja lukeminen.

Ole minuun yhteydessä niin keskustellaan asuntomyyntiasioista. Minulle on tärkeää, että asiat valmistellaan huolellisesti ja toimeksiannot hoidetaan ammattitaitoisesti loppuun asti, tällöin varmistetaan turvallinen lopputulos kaikille osapuolille. Kiinteistönvälitys on minulle enemmän elämäntapa kuin pelkkä työ.

Nähdään, Maarit


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä

Maarit Lastumäki
Maarit Lastumäki

0408324706