Johanna Hansén

Johanna Hansén

Etta LKV
Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT, sisustussuunnittelija
Tietoja minusta

yhteystiedot

+358409696679

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

Etta LKV
http://www.ettalkv.fi

Maariankatu 5 20100 Turku

Vuosikymmenten kokemus asiakaspalvelun parista, laajat verkostot ja vankka kokemus kiinteistönvälitysalalla ovat tehneet minusta todellisen unelmatyöni asumisen ammattilaisen. Nopeat myyntiajat, ammattimainen ja huolellinen ote välitystyöhön, sekä heittäytyminen uusiin haasteisiin ovat ehdottomasti parhaimpia vahvuuksiani. Sisustussuunnittelijan näkemykset auttavat näkemään haasteellisempienkin myyntikohteiden potentiaalin ja autan mielelläni asiakasta suunnittelemaan unelmiensa kodin.
Kiinteistönvälittäjäksi päädyin intohimosta koteihin ja niiden tarinoihin. Olen pohjanmaalta kotoisin, iloisen pirtsakka ”flikka, mutta Turku on ollut kotikaupunkini jo pitkään. Turun keskustan taloyhtiöt ovatkin minulle erityisen vahva osaamisalue, sillä olen asunut ydinkeskustassa jo vuosia. Oma mökki Paraisilla, jossa vapaa-ajallani viihdyn perheeni kanssa, on tuonut minulle myös vahvaa ammattiosaamista Paraisten mökkikunnasta ja lähikunnista, mutta lähtökohtaisesti olen enemmän, kun kiitollinen jokaisesta myyntitoimeksiannosta, jotka asiakkaat luottavat käsiini.
Olen saanut suurta kiitosta aktiivisesta yhteydenpidostani ja ammattimaisesta otteestani. Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja onnistunut prosessi, joten olenkin kiitollisena saanut huomata, että vanhat asiakkaat ottavat minuun yhä uudelleen yhteydettä ja suosittelevat minua lämpimästi myös ystävilleen ja tuttavilleen.
Kutsu minut kylään ja tehdään yhdessä haaveistasi totta!


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä