Tokko LKV

Toimialueet

Ideamme on yksinkertaisesti helpottaa asumisen arkea ja tuoda yhden katon alle kaikki ne palvelut, jotta kokonaisvaltaisesti helpompi asuminen olisi mahdollista.

Tarjoamme mm. kiinteistönvälitystä, vuokravälitystä, remonttiapua, muuttopalvelua sekä pienvarastotilaa.

MITEN VÄLITYSPALVELUMME TOIMII?

Kaikki lähtee siitä että kartoitamme nykyisen tilanteesi ja tahtotilasi asunnon myynnin suhteen. Joskus myynnillä on kiire, joskus taas halutaan edetä rauhassa samalla uutta asuntoa etsien. Meille sopii kaikki.

Oli tahtotilasi mikä tahansa, me myymme asuntosi luonnollisesti ammattitaidolla ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Meidät erottaa muista välitysliikkeistä erityisesti vahva ammattitaito markkinoinnin saralla, sillä olemme tehneet sitä myös ammatiksemme mm. digitaalisen markkinoinnin yrittäjinä. Toiseksi olemme itse asunto-, ja kiinteistösijoittajia, joten ammattitaitomme numeropuolella on todella vahvaa.

Jos etsit uutta asuntoa, voit ulkoistaa myös tämän meille. Voimme laatia ostotoimeksiantosopimuksen, jolloin etsimme sinulle asunnon ja maksat välityspalkkion ainoastaan silloin jos asunto löytyy kauttamme. Muita kuluja ei synny.

Voit siis luottaa meihin. Me hoidamme homman maaliin ja pidämme huolta siitä, että saat parhaan hinnan asunnostasi. Me myös mielellämme etsimme sinulle uuden asuntosi, hoidamme muuttosi, varastoimme tavarasi ja hoidamme vaikka sijoitusasuntosi puolestasi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja myydään asuntosi heti kun se sinulle sopii!

Tokko Kiinteistönvälitys on luonnollisesti LKV pätevöitynyt, eli aluehallintovirastoon rekisteröity välitysliike.

Tokko LKV

Tokko LKV

room Linnankoskenkatu 11 B 30, Helsinki 00250

email tomi@tokko.fi

phone_android +358443367822

explore Vieraile kotisivuilla

Tokko LKV – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Tomi Hyttiinen

LKV, LVV  0443367822 tomi@tokko.fi