Sp-Koti Kouvolan Kotikeskus Oy

Toimialueet

Kouvolan Kotikeskus Oy on yksityinen vuonna 1988 perustettu kiinteistönvälitystoimisto. Olemme liittyneet 7.4.2011 valtakunnalliseen Sp-Koti kiinteistönvälitysketjuun.
SKVL:n jäseninä yrityksen perustamisesta 1988 alkaen.
Pitkään alalla toimineena meihin luotetaan. Tunnemme alueet ja niiden asuntomarkkinat. Meiltä saatte paikallista ja henkilökohtaista palvelua sekä SKVL:n ja Sp-Koti välitysketjun edut.
Meiltä saatte myyntiarvion veloituksetta.
Välitämme omakotitalot, osakkeet, liiketilat, vapaa-ajankohteet, maa- ja metsätilat sekä tontit. Laadimme kauppakirjat, arviokirjat sekä teemme vakuus- ja perukirja arviot. Hoidamme myös vuokrauksen.

Toimistomme sijaitsee: Kauppalankatu 4, Kouvola.
Toimipisteemme sijaitsee: Merrankuja 2, Kausala.
Myllykoskella asuntotarjontaamme on esillä K-Supermarketin ikkunassa, Keskikoskentie 3.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja noudatamme hyvää välitystapaa! Saatuihin asiakaspalautteisiin voi tutustua osoitteessa www.spkoti.fi/kouvola
Kiitos mielenkiinnostanne yritystämme kohtaan, millä tavalla asuntoasiat ovat ajankohtaisia teidän elämässä?

-SKVL:n verkostoon kuuluu 400 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ja 1 200 ammattitaitoista välittäjää ympäri Suomea.
-SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteista ja kehityksestä sekä hinnoittelusta.

Sp-Koti Kouvolan Kotikeskus Oy

Sp-Koti Kouvolan Kotikeskus Oy

room Kauppalankatu 4, Kouvola 45100

email eija.leinivuo@spkoti.fi

phone_android 040 577 9383

explore Vieraile kotisivuilla

Sp-Koti Kouvolan Kotikeskus Oy – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.