Sp-Koti Kouvolan Kotikeskus Oy

Toimialueet

Kouvolan Kotikeskus Oy on yksityinen vuonna 1988 perustettu kiinteistönvälitystoimisto. Olemme olleet mukana valtakunnallisessa Sp-Koti kiinteistönvälitysketjussa vuodesta 2011 alkaen.
SKVL:n jäseninä yrityksen perustamisesta alkaen.
Pitkään alalla toimineena meihin luotetaan. Tunnemme alueet ja niiden asuntomarkkinat. Meiltä saatte paikallista ja henkilökohtaista palvelua sekä SKVL:n ja Sp-Koti välitysketjun edut.
Meiltä saatte myyntiarvion veloituksetta.
Välitämme omakotitalot, osakkeet, liiketilat, vapaa-ajankohteet, maa- ja metsätilat sekä tontit. Laadimme kauppakirjat, arviokirjat sekä teemme vakuus- ja perukirja arviot.

Toimistomme sijaitsee: Kauppalankatu 4, Kouvola.
Toimipisteemme sijaitsee: Merrankuja 2, Kausala.
Myllykoskella asuntotarjontaamme on esillä K-Supermarketin ikkunassa, Keskikoskentie 3.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja noudatamme hyvää välitystapaa! Saatuihin asiakaspalautteisiin voi tutustua osoitteessa www.spkoti.fi/kouvola
Kiitos mielenkiinnostanne yritystämme kohtaan, millä tavalla asuntoasiat ovat ajankohtaisia teidän elämässä?

-SKVL:n verkostoon kuuluu 400 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ja 1 200 ammattitaitoista välittäjää ympäri Suomea.
-SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteista ja kehityksestä sekä hinnoittelusta.

Lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.
Sp-Koti Kouvolan Kotikeskus Oy

Sp-Koti Kouvolan Kotikeskus Oy

room Kauppalankatu 4, Kouvola 45100

email eija.leinivuo@spkoti.fi

phone_android 040 577 9383

explore Vieraile kotisivuilla