Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV

Toimialueet

SISÄ-SUOMEN ASUNTOKESKUS LKV
Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV on toiminut Jyväskylässä jo vuodesta 1996 lähtien. Olemme palvelleet kaksikymmentä vuotta tutussa osoitteessa Yliopistonkatu 30, 40100 Jyväskylä.

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä ja laadukasta asiantuntijapalvelua. Vahvuutenamme ovat pitkäaikainen, vuosikymmenten tuoma kokemus, yksityisen yrittäjän ahkeruus ja joustavuus sekä korkea ammatillinen osaaminen.
Paras näkyvyys!
asuntokeskus.eu
etuovi.com
oikotie.fi

Valitse sinäkin paikallinen palveleva, ahkera ja tehokas Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV.
Mikäli olet myymässä tai ostamassa, ota meihin yhteyttä.

Jos välitysliikkeen ja kuluttajan välistä erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

SKVL:n verkostoon kuuluu 400 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ja 1 200 ammattitaitoista välittäjää ympäri Suomea.

SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteista ja kehityksestä sekä hinnoittelusta.

Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV

Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV

room Kauppakatu 18 B 11, Jyväskylä 40100

email jyvaskyla@asuntokeskus.eu

phone_android 050 3858 380

explore Vieraile kotisivuilla

Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Vuokko Jääskeläinen

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, KiAt  050 3858 387 vuokko.jaaskelainen@asuntokeskus.eu