Lea Jakama Oy LKV [A]

Toimialueet

Lea Jakama Oy LKV (A) on tehnyt menestyksekästä asuntokauppaa pääkaupunkiseudulla vuodesta 1987.
Tiimimme muodostuu kokeneista myyntialan ammattilaisista, joille kaikille palvelualtis myyntityö, asiantuntemus, tunnollisuus ja tinkimätön rehellisyys ovat sydämen asioita. Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin, englannin, saksan ja venäjän kielillä.
Välityskohteemme sijaitsevat pääasiassa Espoon, Helsingin ja Kauniaisten alueella. Välitämme kiinteistöjä myös Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa. Erityisen runsaasti olemme tehneet kauppoja eteläisen Espoon rannikkoalueella.

Toimistollamme on vankka kokemus arvokohteiden myynnistä, mutta välitämme paljon myös keskihintaisia, hyviä perheasuntoja, tontteja ja kesäasuntoja sekä vuokrakohteita pääkaupunkiseudulla. Asiakkaan niin halutessa voimme myydä kohdetta myös hiljaisesti, jolloin julkisia esittelyjä ei pidetä. Tarjoamme asiantuntija-apua myös perheoikeuteen, erityisesti kuolin- ja avioeropesään liittyvissä kysymyksissä.

Kuvaamme kaikki kohteet laadukkaasti ja teemme monipuoliset kohde-esitteet myyntiä tukemaan. Myynnissämme olevat asunnot ja kiinteistöt esitellään perusteellisesti kotisivuillamme, Etuovi.com:ssa, Oikotie.fi:ssä sekä sosiaalisessa mediassa. Tarjoamme tarvittaessa myös asunnon stailauspalvelua, joka usein vaikuttaa asunnon kysyntään ja myyntihintaan positiivisesti. Kauttamme on mahdollista saada apua myös kohteen remonttitarpeiden kartoitukseen ja toteutukseen. Välityspalkkiomme on 3,72% – 4,96% velattomasta myyntihinnasta tai sopimuksen mukaan. Palkkio sisältää alv 24%.

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]

room Suomalaistentie 1, Espoo 02270

email info@leajakama.fi

phone_android (09) 867 6555

explore Vieraile kotisivuilla

Lea Jakama Oy LKV [A] – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.