Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy

Toimialueet

MIKSI VALITSEN NÄYTÖNPAIKAN?

Nykypäivän asuntokaupassa ensivaikutelma myytävästä asunnosta syntyy verkossa ensisilmäyksellä. Asuntojen vertailu ja selailu on tehty todella helpoksi hyvien asuntoportaalien (etuovi.com, oikotie.fi) ja laadukkaiden naytonpaikka.com – sivustojen myötä. Se, miten ja missä asunnot esitellään internetissä on tänäpäivänä ensiarvoisen tärkeää.

Tässä olemme alueemme kärjessä. Laadukkaat kuvat sekä laajat tiedot myytävistä asunnoista ovat jo muodostuneet “tavaramerkiksemme”. Tästä laadusta emme aio tinkiä jatkossakaan. Laadukas ja laajalti informoiva asuntoilmoitus on mielestämme paras tie tyytyväisiin asiakassuhteisiin.

PALVELULUPAUS!

Asuntokauppa on aina luottamusasia, siksi yhteydenpito asiakkaidemme kanssa on meille ensisijaisen tärkeää.

Asunnon myynnistä herää aina kysymyksiä ja kodinvaihto ei ole koskaan täysin stressitöntä. Tämän takia panostamme joustavaan ja henkilökohtaiseen palveluun, löydämme vastaukset ja ratkaisut nopeasti ja tehokkaasti.

Asunnon myynti on aina iso prosessi. Meidän mielestä on ensiarvoisen tärkeää, että kommunikointi toimeksiantajiemme ja välittäjiemme välillä on mutkatonta, rehellistä ja ehdottoman luottamuksellista. Onnistunut asuntokauppa syntyy ammattivälittäjän ja toimeksiantajan saumattomasta yhteistyöstä.
Tähän panostamme.

Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy

Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy

room Satakunnantie 31 L 1, Turku 20300

email info@naytonpaikka.com

phone_android 044 2601 637

explore Vieraile kotisivuilla

play_circle_outline Katso esittelyvideo

Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.