Hämeen Laatu LKV

Toimialueet

Laatu LKV syntyi vuonna 2017 Piian halusta tarjota aidosti laadukasta, luotettavaa ja henkilökohtaista kiinteistönvälityspalvelua Hämeenlinnan alueella. Tuolloin hänen jo seitsemän vuoden kokemuksensa alalta oli osoittanut, että kiinteistönvälityksessä on kyse seinien lisäksi myös ihmisistä: onhan koti meille kaikille paljon tunteita herättävä, usein maailman tärkein paikka.

Huhtikuussa 2019 Laatu LKV laajentui, kun Piia kutsui remmiin entisen työkaverinsa, 20 vuotta kiinteistönvälitysalalla toimineen raudanlujan ammattilaisen Mika Lehtosen. Laatu LKV:n toiminta jatkuu entiseen tapaan nimensä veroisena: meille on etuoikeus saada olla tukenasi yhdessä elämäsi isoimmista päätöksistä positiivisella ja periksiantamattomalla otteellamme. Tunnemme jokaisen meillä myynnissä olevan kodin kuin omamme ja teemme asiakaskokemuksestasi liukuhihnafiiliksen sijaan parhaan mahdollisen.

Syyskuussa 2019 Laatu LKV:n tiimi vahvistui Kaisalla, joka vastaa yrityksen visuaalisen ilmeen lisäksi myös myyntistailauksista sekä toimii Piian ja Mikan oikeana kätenä. Pyrimme aina siihen, että jokaisen myytävän kohteemme parhaat puolet ja potentiaali saadaan esille ja tätä kautta kohteesta saadaan paras mahdollinen hinta ja lyhennetään myyntiaikaa. Sen vuoksi teemmekin myytäviin kohteisiimme tarpeen mukaan myyntistailauksia ennen valokuvausta. Lisäksi käytämme suurimmassa osassa myytävistä kohteistamme lisäpalveluna ammattivalokuvausta.

Kiinteät välityspalkkiomme tuovat selkeyttä asunnonmyyntiprosessiisi. Arvonlisäveron 24 % sisältävät palkkiomme perustuvat asunto-osakkeen huonelukuun, ja kiinteistöistä on niiden koosta riippumatta oma kiinteä palkkionsa. Kiinteään välityspalkkioon sisältyy myös asunnon myyntistailaus tarvittaessa. Asiakirjakulut ja mahdolliset lisäpalvelut veloitetaan erikseen. Palvelemme myös silloin, kun etsit luotettavaa vuokralaista asuntoosi.

Avasimme huhtikuussa 2020 uuden toimiston Hämeenlinnan keskustaan Arvi Kariston katu 13 katutasoon ja olemme auki sopimuksen mukaan. Voimme sopia tapaamisen siis myös tarvittaessa toimistollemme!

Sinusta ja kodistasi laadukkaasti välittäen,
Piia Heikkilä & Mika Lehtonen

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV

room Arvi Kariston katu 13 lh 4, Hämeenlinna 13100

email piia@laatulkv.fi

phone_android 0504525254

explore Vieraile kotisivuilla

play_circle_outline Katso esittelyvideo

Hämeen Laatu LKV – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Mika Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja  050 476 2332 mika@laatulkv.fi

Piia Heikkilä

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja  050 452 5254 piia@laatulkv.fi