Aurea Kodit Oy

Toimialueet

Motivoituneen markkinajohtajan kyydissä on helppo olla. Monivuotinen kokemuksemme myynnistä, paikallisuus ja vahva markkinatuntemus tekevät meistä asiantuntijoita. Aurea Kodit on perustettu vuonna 2007 ja on nopeasti kasvanut talousalueemme markkinajohtajaksi. Menestyksemme taustalla on ollut vahva visio innovatiivisen ja nykyaikaisen palvelukokonaisuuden tuottamisesta teille arvoisat asiakkaamme. Meillä kauppa käy ja teemme työtä intohimolla. Korkea työmoraalimme takaa asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen. Meille tärkeää on, että asiakkaat palvellaan hyvin. Olemme täyden palvelun talo; kodin myynti ja ostaminen on turvallista ja huoletonta.

Meillä työskentelee kokeneita kiinteistövälitysalan ammattilaisia. Säännöllinen kouluttautuminen ja jatkuva halu kehittyä muuttuvassa markkinassa takaa sen, että työntekijämme pysyvät alan kehityksessä mukana ja tietotaito on uusimpien vaatimusten mukaista. Haluamme olla myös vahvasti mukana luomassa jatkuvasti uutta ja innovatiivista palvelukokonaisuutta. Jatkuva työkyvyn ylläpito tarkoittaa työssä viihtymistä, iloista mieltä ja sen myötä aitoa halua sitoutua tulokselliseen myyntityöhön.

Erotumme eduksemme kokonaisvaltaisella osaamisella ja iloisella asenteella. Korostamme kohteidemme visuaalista ilmettä ja satsaamme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Meillä kohteesi saa markkinoiden laadukkaimman ja parhaan näkyvyyden digitaalisissa medioissa ja sanomalehdessä. Sitoudumme työhömme, jonka vakuudeksi tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelutakuun, jota ei ole muualla tarjolla! Mikäli kauppaa ei ole sitovasti 2 kuukauden kuluessa, alennamme välityspalkkiota -25 %.

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Haluamme kuulla sinusta myös onnistuneiden kauppojen jälkeen. Nykyisistä asiakkaistamme suurin osa on valinnut meidät yhteistyökumppanikseen saamansa suosituksen perusteella. Tavoitteenamme onkin saada Sinusta seuraava toimintamme suosittelija!

Aurea Kodit Oy

Aurea Kodit Oy

room Idealinja 13, Oulu 90410

email toimisto@aurealkv.fi

phone_android (08) 370 900

explore Vieraile kotisivuilla

play_circle_outline Katso esittelyvideo

Aurea Kodit Oy – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.