Asuntokamari LKV Oy

Toimialueet

Asuntokamari aloitti toimintansa Ähtärissä vuoden 1997 alussa ja yrityksessä välitystyötä tekevät kaksi raudanlujaa kiinteistönvälityksen ammattilaista. Asuntokamari on Ähtärin johtavan kiinteistönvälitystoimiston. Ähtärin lisäksi toimimme myös lähikunnissa kuten Virroilla, Alavudella, Kuortaneella, Alajärvellä ja Soinissa.

Vahvuutemme on vankka paikallistuntemus sekä koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittu vahva ammattitaito. Reija on toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1997 alkaen. Reijalla on myös julkisen kaupanvahvistajan oikeudet ja Reija on suorittanut myös ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV). Tommi on koulutukseltaan metsätalousinsinööri (AMK) ja hänen vahvuuttaan on maa- ja metsätilat sekä vapaa-ajanasunnot.

SKVL:n jäsenyrityksenä välittäjämme ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saamme jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyrityksenä tarjoamme asiakkaillemme aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteista ja kehityksestä sekä hinnoittelusta.

Asuntokamari LKV Oy

Asuntokamari LKV Oy

room Ostolantie 12, Ähtäri 63700

email reija.kaskimaki@asuntokamari.fi

phone_android 0405 559 182

explore Vieraile kotisivuilla

Asuntokamari LKV Oy – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Reija Kaskimäki

Yo-merkonomi, LKV, YKV  040 5559 182 reija.kaskimaki@asuntokamari.fi

Tommi Pöyry

Metsätalousinsinööri AMK, MTI  050 3099 297 tommi.poyry@asuntokamari.fi