Asunto Kompassi Oy

Toimialueet

Asunto Kompassi Oy on aidosti lahtelainen kiinteistövälitystoimisto, joka on jo vuodesta 2007 lähtien palvellut asunnon myyjiä ja ostajia mutkattomalla otteella ja rautaisella ammattitaidolla.

Pitkän kokemuksen ja erinomaisen paikallistuntemuksen lisäksi välittäjillämme on vahva henkilökohtainen ote työhön, hyvä pelisilmä ja kyky etsiä ennakkoluulottomia ratkaisuja asiakkaidemme hyväksi.

Perinteisten välityspalveluiden lisäksi neuvomme sinua myös muissa omaisuuden hallintaan kuten verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry:n jäsentoimisto. Olemme kirjallisesti sitoutuneet noudattamaan Kiinteistöalan keskusliitto KVKL:n Hyvää Välitystapaa.

Olemme myös oikeutettuja käyttämään Avainlippu-tunnusta osoituksena toiminnan korkeasta laadusta ja suomalaisuudesta.

Meidät on hyväksytty SKVL:n laatuyritykseksi vuonna 2008. Olemme suorittaneet SKVL:n laatuvalmennuksen, laatineet oman laadunhallintajärjestelmän, sekä laatukäsikirjan. Toimintaamme auditoidaan säännöllisesti.

Vaikutamme myös paikallisesti ja valtakunnallisesti alan luottamustehtävissä: Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:n (SKVL) hallituksessa, laatuvaliokunnassa, eettisen toiminnan valiokunnassa ja alueneuvostossa. Lisäksi FISEN:n AKK/PKA (asuntokaupan kuntokartoittaja ja pätevöitynyt kuntoarvioijan lautakunta), sekä Päijät-Hämeen Kiinteistönvälittäjät Ry:n hallituksessa. Edustajamme on valittu myös KVKL:n (Kiinteistönvälityslaan keskusliiton) hyvän välitystavan lähettilääksi.

Asunto Kompassi Oy

Asunto Kompassi Oy

room Vesijärvenkatu 40, Lahti 15140

email lahti@asuntokompassi.fi

phone_android 045 131 8050

explore Vieraile kotisivuilla

Asunto Kompassi Oy – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Pasi Sarnikari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT  0400 614 684 pasi.sarnikari@asuntokompassi.fi

Tomi Keto-Tokoi

LKV, KED, kaupanvahvistaja  0400623671 tomi.keto-tokoi@asuntokompassi.fi

Raimo Lievonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja  0400 496 671 raimo.lievonen@asuntokompassi.fi

Toini-Maria Uhlbäck

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV  041 466 9650 toini-maria.uhlback@asuntokompassi.fi