Anna Toppinen Oy

Toimialueet

Kodikasta kiinteistönvälitystä kantakaupungissa yli 20 vuoden kokemuksella!

Anna Toppisen tiimi ei ole ihan koko Suomen välittäjä, mutta Helsingin kantakaupungin talot, kujat, kadut ja osoitteet tämä kolmen naisen tehotiimi tuntee kuin omat taskunsa – joskus jopa hieman paremminkin.

Kaikilla tiimiläisillä on vankka kokemus asuntokaupasta, LKV-tutkinto ja yhteensä on näillä ”kiinteistöladyilla” vuosien varrella kertynyt yli 1 000 tehtyä asuntokauppaa.

Asiakkaan tarvitsee vain soittaa ja sopia tapaaminen. Myyntiä harkitsevan ei tarvitse siivota, tiskata eikä leipoa. Keskustelu näiden asiantuntijoiden kanssa ei maksa kuin vaivan ja palkaksi saa asiakas varmasti perustellun arvion asunnostaan, tietoa asuntomarkkinan tämänhetkisestä tilanteesta sekä monta hyvää vinkkiä siitä, kuinka asunnon myyntiä harkitsevan on juuri nyt parasta toimia.

Kalliosta Kaivopuistoon, yksiöistä luksuslukaaleihin –Annan tehotiimi hoitaa asunnon myynnin ammattitaidolla, ripeästi ja kuinkas muuten: nöyrällä palveluasenteella ja suurella sydämellä!

Anna Toppinen Oy on SKVL:n jäsenyritys ja sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa. Kun asunnonvaihto on tapetilla, ota yhteyttä!
Lisätietoa, referenssejä ja asiakkaidemme arvioita katso www.annatoppinen.fi

Anna Toppinen Oy

Anna Toppinen Oy

room Itämerenkatu 5, Helsinki 00180

email anna@annatoppinen.fi

phone_android 050 551 4115

explore Vieraile kotisivuilla

play_circle_outline Katso esittelyvideo

Anna Toppinen Oy – lähetä viesti

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

Anna Toppinen

Oik.kand, LKV  050 551 4115 anna@annatoppinen.fi