75v-merkki-RGB-iso-valkoinen-ympyra

Suomen Kiinteistön­välittäjät 75 vuotta

Matka kiinteistönvälityksen hallitsijaksi

Rakennuskuva: Mäkinen, E. / Museovirasto, Talot: Kanerva, T. / Museovirasto

SKVL juhlii 75. juhlavuottaan

On kulunut 75 vuotta siitä, kun Suomen Kiinteistönvälittäjät perustettiin vuonna 1946. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry on Suomen suurin ja vanhin kiinteistönvälityksen verkosto, joka koostuu lähes 500 paikallisesta toimistosta ja yli 1600 välittäjästä.

SKVL:n toimintaa kuvaa ammattitaito, paikallisuus, suomalaisuus, asemamme Suomen suurimpana kiinteistönvälitysalan toimijana sekä alan kehittäjänä ja ongelmien ratkaisijana.

Katso elokuva, seuraa tarinaamme!

Vuoden aikana tällä sivulla julkaistaan videoita, joista jokainen kertoo ainutlaatuisen tarinan SKVL:n matkalta kiinteistönvälitysalan hallitsijaksi. Vuoden aikana katsotaan myös SKVL:n nykypäivää ja ehkä jopa tulevaisuutta. 75-vuotisen historian varrelta on löydetty avaimet menestykseen, sillä Suomen Kiinteistönvälittäjien jäsenyritykset myyvät nyt 40% asunnoista Suomessa! Matkaan on kuitenkin mahtunut monia käänteitä ja kamppailuja.

Tarina 3 – Teknologian edelläkävijä

21.7.2021

Tarina 2 – Isä, poika ja ajan henki

15.4.2021

Kiinteistönvälitystoimisto Volanen on ollut SKVL:n jäsen jo 1960-luvulta asti. Pasi Volanen kertoo perheyrityksensä vaiheista kiinteistönvälityksen muuttuvassa maailmassa.

Tarina 1 – Villi länsi ilman sheriffiä

12.2.2021

”Maassamme eletään tällä kertaa kiinteistöjen myynteihin nähden mitä ankarimmassa kurimuksessa. - - - Surullisessa kodittomuustilanteessa kiertelevää siirtoväkeä ja paljon muutakin elinpaikan tarpeessa olevaa väestöä on ostokyselijöinä niin tolkuttoman paljon, että myytäväksi jätetty kiinteistö menee kaupaksi monesti jo ennen kuin siitä ennättää saada edes paikalliseen sanomalehteen ilmoitusta.”

Frans A. Kaseva syyskuussa 1946
Suomen Kiinteistönvälittäjien puheenjohtaja v. 1946–1949

Traileri – Matka kiinteistönvälityksen hallitsijaksi

Löydä Sinun kiinteistönvälittäjäsi

Valitse paikallinen ja kotimainen yrittäjä lähes viidensadan SKVL:n jäsentoimiston joukosta!

Etsi lähin välittäjäsi

Hae paikkakuntasi, niin saat esiin alueesi parhaiten tuntevat kiinteistönvälittäjät.