SKVL - Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

SKVL – Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry

Tarjoamme mielenrauhaa elämäsi tärkeimpään kauppaan

1. Laaja verkosto mahdollistaa paikallisuuden valtakunnallisesti

SKVL:n verkostoon kuuluu yli 400 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ja 1 200 ammattitaitoista välittäjää ympäri Suomea. SKVL:sta löytyy paikallinen asiantuntija joka paikkakunnalta. Laaja asiantuntijoiden verkosto mahdollistaa SKVL:n jäsenyritysten keskinäisen yhteistyön asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 

2. Asiantuntevuus ja osaaminen on sinun etusi

SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita. He saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteesta, kehityksestä sekä hinnoittelusta.
Voit olla turvallisin mielin, koska sinua palvellaan varmasti parhaan asiantuntemuksen voimin. SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntokaupan ammattilaisia, jotta sinun ei tarvitsisi olla.

3. Jäsenemme toiminta on luotettavaa ja turvallista

Kaikkien kiinteistönvälitysyritysten toimintaa valvovat paikalliset aluehallintovirastot, mutta SKVL valvoo myös itse jäsenyritystensä toimintaa. Se edellyttää jäsenyrityksiltään välityslainsäädännön ja hyvän välitystavan mukaisia toimintatapoja. Jos jokin asia ei mene odotustesi mukaisesti, voit ilmoittaa siitä Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n. Viestisi käsitellään asianmukaisesti ja saat siihen aina vastauksen.