SKVL Laatuauktorisointi

SKVL Laatuauktorisointi

SKVL Laatuauktorisoinnin logosta tunnistaa auktorisoidun toimijan.

Kokemus ja koulutus laadun tukena 

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) on keskittynyt edistämään jäsenyritysten laadukasta toimintaa ja osaamista kouluttamalla jäseniään säännöllisesti. SKVL Laatuauktorisointi mahdollistaa välitysalalla toimivan osoittaa ammattitaitoisuutensa ja asiantuntijuutensa. SKVL Auktorisoidut laatuyritykset, SKVL Laatukoulutetut asuntomyyjät ja SKVL Laatuauktorisoidut kiinteistönvälittäjät ovat välitysalan kouluttautuneita asiantuntijoita. 

Vain SKVL Laatuauktorisoinnin edellytykset täyttävillä on oikeus käyttää SKVL Laatuauktorisointilogoa omassa toiminnassaan. 

Luottamusta ja turvallisuutta 

SKVL Laatuauktorisoitu toimija takaa asiakkaalleen luotettavan, turvallisen ja asiantuntevan palvelun sekä toimii SKVL:n ohjeiden, lain, hyvän välitystavan ja kiinteistönvälittäjän eettisten sääntöjen mukaisesti.  

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä 

Sertifikaatin saaneella kiinteistönvälittäjällä on LKV-pätevyys sekä kokemusta alalta useamman vuoden ajalta. SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä ylläpitää säännöllistä osaamistaan osallistumalla vuosittain erilaisiin lakikoulutuksiin. 

SKVL Laatukoulutettu asuntomyyjä 

Sertifikaatin saaneella asuntomyyjällä on useamman vuoden työkokemus välitysalalta sekä mahdollisesti jokin muu kiinteistönvälitysalan koulutus (KiLAT-, KiAT- ja/tai KED). SKVL Laatukoulutettu asuntomyyjä ylläpitää säännöllistä osaamistaan osallistumalla vuosittain erilaisiin lakikoulutuksiin. 

SKVL Auktorisoitu laatuyritys 

SKVL Laatuyrityksen henkilöstö koostuu välitysalan osaajista, joista suurimmalla osalla on laatuauktorisointi. Valitsemalla SKVL Laatuyrityksen voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua elämäsi tärkeimpään kauppaan.