Etusivu Myytävät kohteet 153.7 m² Murtamontie 305, 27230 Rauma Alakerta: et+ keittiö+ olohuone+ pesuhuone+ kodinhoitohuone+ wc+ 2x makuuhuone. Yläkerta: oleskelutila+ makuuhuone+ kylpyhuone. Pihasauna. Autotalli 2:lle autolle+ lämmin verstas. Varastorakennus + 2 x katos. – Oikotie 16939841

229 000 € 153,7 m²

Murtamontie 305, Lappi, Murtamo, Rauma Alakerta: et+ keittiö+ olohuone+ pesuhuone+ kodinhoitohuone+ wc+ 2x makuuhuone. Yläkerta: oleskelutila+ makuuhuone+ kylpyhuone. Pihasauna. Autotalli 2:lle autolle+ lämmin verstas. Varastorakennus + 2 x katos.

Velaton hinta
229 000 €
Asuinpinta-ala
153,7 m²
Huoneita
5
Rakennusvuosi
2006
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Lappi, Murtamo
Kaupunki
Rauma

Vuonna 2006 rakennettu omakotitalo piharakennuksineen tarjoaa loistavat puitteet asumiselle luonnon helmassa Murtamossa. Hyvän pohjaratkaisun omaava perhekoti pitää sisällään neljä makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Keittiö on tilava ja tarpeellista kaappitilaa on runsaasti. Olohuoneessa on kaunis valkoinen varaava takka. Kodinhoitohuoneessa pyykkihuolto sujuu joutuisasti ja sieltäkin löytyy mukavasti säilytystilaa. Alakerrassa sekä yläkerrassa on erilliset wc:t, lisäksi kylpyhuoneen yhteydessä on wc. Sisäsauna on ollut varastokäytössä, mutta helposti muutettavissa takaisin saunaksi.
Tämän kodin pihapiiri on kaunis ja luonnonmukainen, eikä sinun tarvitse huolehtia nurmikonleikkuusta. Takapihalta aukeaa rauhallinen metsämaisema, jota katsellessa mieli lepää. Pihassa on tunnelmallinen, hirsirakenteinen sauna. Autotalliin mahtuu kaksi autoa ja lisäksi sieltä löytyy lämmintä verstastilaa. Lisäksi pihalla on varastorakennus ja kaksi isoa katosta.

Perustiedot

Sijainti
Murtamontie 305, 27230 Rauma
Kaupunginosa
Lappi, Murtamo
Kohdenumero
70045498
Asuinpinta-ala
153,7 m²
Tontin pinta-ala
7 220 m²
Huoneiston kokoonpano
Alakerta: et+ keittiö+ olohuone+ pesuhuone+ kodinhoitohuone+ wc+ 2x makuuhuone. Yläkerta: oleskelutila+ makuuhuone+ kylpyhuone. Pihasauna. Autotalli 2:lle autolle+ lämmin verstas. Varastorakennus + 2 x katos.
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Keittiön lattia on muovimattoa ja seinät ovat tapettia. Keittiön varusteluihin kuuluvat: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, kaasuliesi (2013), sähköuuni sekä liesituuletin. Tasot ovat laminaattia.
Kylpyhuoneen varusteet
Alakerran ja yläkerran wc:t on laatoitettu. Kummassakin on lattialämmitys. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on lattialämmitys.
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Rauman keskustaan matkaa n. 10 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
684-436-3-34

Hinta

Velaton hinta
229 000 €
Myyntihinta
229 000 €
Neliöhinta
1 489,92 € / m²

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
289.42 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Jalowirta
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2006
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu/ lauta
Kattotyyppi
Harja/ pelti
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
7 220 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja antaa: Rauman kaupunki.
Kaavatilanne
Kaavoittamaton
Liikenneyhteydet
Paikallisliikenne.
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu. Varaava takka leivinuunilla.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Pihasauna on hirsirakenteinen sekä puulämmitteinen, lisäksi saunassa on pata. Saunassa on lattialämmitys ja pukuhuoneessa on kamiina sekä sähköpatteri. Vesi tulee saunalle talvellakin, putket ovat lämmitetyt.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneiden lattiat ovat alakerrassa muovimattoa ja yläkerrassa lautaa ja seinät ovat maalia/tapettia. Yläkerrassa on tällä hetkellä yksi makuuhuone. Väliseinä on helposti tehtävissä, jos haluaa toisen makuuhuoneen.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen lattia on muovimattoa ja seinät ovat tapettia. Olohuoneessa on varaava takka leivinuunilla.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset