Myytävät asunnot Pirkkala

Löydä uusi kotisi Pirkkalan parhaalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Pirkkala. Katso alta kaikki myytävät kohteet alueelta Pirkkala. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Pirkkala -Millainen kaupunki Pirkkala on?

Pirkkala on non 20 000 asukkaan kunta Pirkanmaalla. Se on väestöluvultaan Suomen suurin kunta, joka ei käytä kaupunki- nimitystä. Pirkkala sijaitsee Tampereen ja Nokian välissä ja Järvet ympäröivät sitä pohjoisessa, lännessä ja etelässä. Rantaviivaa on siis paljon ja kunnassa liikutaankin kesäisin paljon myös vesiteitse. Kunnan maantieteellinen sijainti tarjoaa asukkaille sekä luonnonläheisyyttä että hyvät kulkuyhteydet suuriin kaupunkeihin.

Pirkkala tunnetaan myös monipuolisista palveluistaan, kukoistavasta yritystoiminnastaan ja vilkkaasta yhteisöstä. Kunta panostaa asukkaiden liikunta- ja vapaa-ajan mahdollisuuksiin, mikä näkyy esimerkiksi useiden urheilupaikkojen ylläpidossa. Pirkkala on vetovoimainen asuinalue, jossa yhdistyvät kaupungin mukavuudet ja maaseudun rauha. Kunta on kasvava, ja sen kehitys on ollut positiivista, houkutellen uusia asukkaita nauttimaan Pirkkalalaisesta elämästä

Asuminen Pirkkalassa

Pirkkalassa asumiseen liittyy paljon etuja, kuten erinomaiset kulkuyhteydet ja monipuoliset palvelut. Kunta sijaitsee kätevästi Tampereen läheisyydessä, mikä tekee isompaan kaupunkiin pendelöinnistä helppoa ja nopeaa. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan matkustamisen niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla. Pirkkalasta löytyy myös Tampere-Pirkkalan lentoasema, eli yhteydet myös ulkomaille ovat keskimääräistä paremmat.

Pirkkalan koulutusmahdollisuudet ovat erinomaiset, ja kunnasta löytyy päiväkoteja sekä peruskouluja, jotka tarjoavat laadukasta opetusta lapsille ja nuorille. Lisäksi Pirkkalassa on paljon nähtävää ja tehtävää, kuten liikunta kauniissa luonnossa, harrastaminen urheiluseuroissa sekä osallistuminen erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Pirkkalan luonto tarjoaa todella hyvät puitteet ulkoilulle ja virkistysmahdollisuuksille.

Pirkkala onkin houkutteleva asuinpaikka niin lapsiperheille kuin aktiivista elämäntapaa arvostaville. Kunta yhdistää kaupungin mukavuudet ja luonnonläheisyyden luoden asukkaille viihtyisän ja tasapainoisen ympäristön.