Myytävät asunnot Nurmes

Löydä uusi kotisi Nurmeksen parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Nurmes. Katso alta kaikki myytävät kohteet alueelta Nurmes. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Nurmeksessa  –Millainen kaupunki Nurmes on?

Nurmes sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnassa, aivan Pohjois-Savon rajalla. Kaupunki on hurmaava ja rauhallinen, ja asukkaita löytyy taajamien lisäksi paljon myös haja-asutusalueilta. Tästä huolimatta Nurmeksesta löytyy keskeisimmät palvelut ja monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettämiseen. Nurmes onkin hyvä kotikaupunki niille, jotka arvostava tilaa ja seesteisyyttä, kuin myös rikasta kulttuuria sekä kaupungin ja yhteisön tuomaa sujuvuutta arkeen. Tällä sivulla voit selata SKVL:n jäsenyritysten myytäviä kohteita Nurmeksessa

Nurmeksessa monipuolinen luonto on aina korkeintaan kivenheiton päässä. Maisemat vaihtelevat järvistä vaaroihin ja suuri osa luonnosta on täysin luonnonvaraista. Kaupungista  löytyy myös Metsähallituksen ylläpitämiä retkeilyalueita, jotka toivottavat retkeilijöitä ympäri Suomea tervetulleeksi nauttimaan luonnon rauhasta ja uniikeista näkymistä. Retkeilyn lisäksi Nurmeksessa voi harrastaa vaikka mitä, sillä kaupungist löytyy kymmeniä erilaisia liikuntapaikkoja, niin kaupungin kuin yksityisen tahojenkin ylläpitämiä.

Asuminen Nurmeksessa

Nurmeksella on kaksi keskustaa, Porokylä ja Nurmes. Näissä kaupunginosissa asutusta löytyy muun muassa kerros- ja omakotitaloista. Eniten palveluita Nurmeksessa löytyy keskustojen alueelta ja asutus on siellä tiheimmillään. Ahdasta ei kuitenkaan ole, ja luonnon rauha on aina helposti saavutettavissa myös keskusta-alueilla. 

Keskustojen lisäksi Nurmeksessa on useita kyliä ja kaupunginosia, joista löytyy tärkeimmät palvelut kuten ruokakaupat. Asutusta on melko paljon myös haja-asutuslueilla, joissa etäisyydet ovat pidempiä mutta tilaa asua ja elää on todella paljon. Osa Nurmeksen alueista ovat pitkälti vapaa-ajan asuntojen aluetta ja heräävät henkiin kesäisin mökkeiliöiden ja lomailijoiden ilmaantuessa. Nurmeksesta löytyy muun muassa kolme kesäteatteria.