Myytävät asunnot Naantali

Löydä uusi kotisi Naantalin parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Naantali. Katso alta kaikki myytävät kohteet alueelta Naantali. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Naantalissa  –Millainen kaupunki Naantali on?

Varsinais-Suomessa, Turun seutukunnassa sijaitseva Naantali on kaupunki, johon ovat kiintyneet niin omat asukkaat kuin vierailijatkin. Kaupunki koostuu keskustaa lukuun ottamatta lähes kokonaan saarista, joista löytyy sekä vapaa-ajan että vakituista asutusta. Vuoden ympäri Naantalissa asuu noin 20 000 asukasta, jonka lisäksi kaupungista löytyy noin 5000 kesämökkiä. Voit selata SKVL:n jäsenyritysten välittämiä kohteita Naantalissa tällä sivulla.

Naantali on tunnettu idyllisestä merimaisemasta ja suomalaisesta saaristoluonnosta. Kaupungin saaret sijaitsevat Saaristomeressä, joka on Euroopan laajin saaristo. Naantalin luonto on monimuotoista, ja luonnonvaraiset alueet muodostavat ihmisen ylläpitämien puistojen ja pihojen kanssa viihtyisän ja vehreän ympäristön. Kauniin luonnon lisäksi näkemisen arvoisia asioita Naantalissa ovat esimerkiksi tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta sekä Muumimaailma. Naantali tarjoaa monien muiden suomalaisten rannikkokaupunkien tavoin tasapuolisen yhdistelmän kaupunkielämän mukavuuksia ja meren läheisyyden tuomaa tunnelmaa.

Asuminen Naantalissa

Naantalilla on rikas kulttuuri ja siellä järjestetään vuosittain tapahtumia, jotka keräävät osallistujia niin kaukaa kuin läheltäkin. Esimerkiksi muinaistulien festivaali Naantali Sunfest ja Unikeonpäivä ovat vuosittain järjestettäviä tapahtumia, joilla on pitkät perinteet. Naantalin yksi keskeisimmistä elinkeinoista on turismi, joten viihdettä ja vapaa-ajan palveluita riittää. Niistä nauttivat luonnollisesti vierailijoiden lisäksi myös vakituiset asukkaat.

Saarien muodostamassa Naantalissa luonnollisesti liikutaan erityisesti kesäaikaan paljon vesiä pitkin. Naantalin satama on matkustaja- ja rahtimäärältään yksi Suomen suurimpia. Monilla asukkailla ja mökkiläisillä onkin oma vene, joiden lisäksi yhteysalusliikenne kuljettaa matkustajia ympäri saaristoa. Mantereella liikkuminen on kätevää auton lisäksi esimerkiksi linja-autoilla. Naantalin ja Turun välillä kulkee vilkas linja-autoliikenne, ja Turusta pääsee jatkamaan matkaa tietä, vesiä ja raiteita pitkin, tai jopa ilmateitse Turun lentokentältä.