Kiinteistön­välittäjän käsikirja 2017

Kiinteistönvälittäjän käsikirja

Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017 on jokaisen kiinteistönvälittäjän ja vuokrahuoneiston välittäjän ehdoton perusteos käytännön työhön. Se antaa kaikki tarvittavat tiedot kiinteistönvälittäjän ja vuokrahuoneiston välittäjän ammatissa toimimiseen.

Kirjassa käsitellään mm. asunto-osakkeen ja kiinteistön kauppaa, verotuskysymyksiä, kaavoitusta, perhe- ja perintöoikeutta, asuin- ja liikehuoneiston vuokrausta sekä kiinteistöarviointia.

Kirjassa on huomioitu syyskuuhun 2016 mennessä tapahtuneet muutokset lainsäädännössä, ja vastaavasti oikeustapauksia on seurattu syyskuuhun 2016 saakka.

Miksi kirja kannattaa ostaa:

  • Kirja kuuluu LKV- ja LVV-kokeiden kirjallisuusvaatimuksiin.
  • Kirja on päivitetty kokonaisuudessaan vastaamaan mm. lainsäädännössä tapahtuneita muutoksia ja vallitsevaa oikeuskäytäntöä.
  • Kirjan sisältö on ryhmitelty kokonaan uudelleen; kirja on nyt jaoteltu asiakokonaisuuksien mukaan.
  • Kirjan asunto-osakeyhtiötä koskevaa osuutta on laajennettu, ja myös rantarakentamista ja vesihuoltolakia on käyty entistä tarkemmin läpi.

Kenelle kirja on tarkoitettu:

Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi kiinteistön- ja vuokranvälittäjille ja oppikirjaksi alaa opiskeleville. Se sopii myös muille asunto- ja kiinteistökaupan asiantuntijatehtävissä toimiville.

Tietoa kirjailijoista:

Tapio Nevala, Marianne Palo ja Mauri Sirén ovat kokeneita asunto- ja kiinteistönkauppaan sekä -välitykseen erikoistuneita lakimiehiä. He ovat olleet mukana myös käytännön välitystoiminnassa. Yli-insinööri Sakari Haulos on toiminut muun muassa toimitusinsinöörinä ja maaoikeusinsinöörinä. Kaikki kirjoittajat ovat useiden vuosien ajan toimineet myös kouluttajina kiinteistönvälitysalalla.

Tilaaminen: