Hyödyt jäsenille Hyödyt jäsenille

SKVL tarjoaa jäsenille merkittäviä etuja joilla tehostat toimintaa ja saat tuntuvia taloudellisia säästöjä liiketoimintaan. Saat esimerkiksi Etuovi.com:n, Oikotie.fi:n ja Kauppalehti-tietopalveluiden maksuista erittäin tuntuvan alennuksen SKVL:n jäsenenä. Lue lisää hyvistä jäseneduista alta.

Kuluttaja-asiamiehen hyväksymät lomakkeistot

SKVL:n jäsenten käytössä on Kuluttaja-asiamiehen hyväksymä lomakkeisto, joista on hyötyä myös kuluttajille. SKVL:n jäsenenä saat paperiset lomakkeet huomattavasti edullisempaan hintaan kuin mistään muualta. Etusi on vuodessa satoja euroja.

Lomakkeita kehitetään alan lainsäädäntö ja käytäntö huomioon ottaen yhdessä välittäjien, kuluttaja-asiamiehen, muiden sidosryhmien ja Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n laki- ja lausuntovaliokunnan kanssa.

Sähköiset lomakkeet

Uudistetut sähköiset lomakkeet julkaistaan vaiheittain vuoden 2018 alusta alkaen vain SKVL:n jäsenten käyttöön. Syötät lomakkeille vain tarvittavat tiedot, jotka siirtyvät Kivi- ja PDX+ välitysjärjestelmiin. Lomakkeet ovat myös sähköisesti allekirjoitettavissa. Käyttämällä näitä lomakkeita säästät reilusti aikaa rutiinitehtävistä ja annat itsestäsi ajanmukaisen kuvan asiakkaillesi. Käytössäsi on myös SKVL:n PDF-muotoiset lomakkeet.
 

Asiakaspalaute ja asiakaspalautelomakkeet

Saat käyttöösi SKVL:n asiakaspalautelomakkeet. Niiden avulla voit helposti seurata asiakastyytyväisyyttä ja kehittää toimintaasi tulosten mukaisesti. Asiakaspalautelomakkeet toimivat niin sähköisesti kuin paperiversioinakin.

 

SKVL toimittaa jäsenilleen kiinteistönvälitysalaan liittyen tärkeää tietoa:

Alan muutoksista ja kehityssuunnista, tilastotietoa alan kehityksestä, ajankohtaisia alueellisia markkinakatsauksia ja tietoa lakimuutoksista. Jatkuvaa informaatiota alaan liittyvistä lakiasioista, kuten aluehallintoviraston-, kuluttajaviranomaisen-, ja oikeuden päätöksistä. Yrittäjille tärkeää tietoa yrittäjyydestä ja työhyvinvoinnista.
 

Lakitietopankki

Lakitietopankki tarjoaa SKVL:n jäsenille tietoa heidän työssään tarvitsemistaan säännöksistä, niiden tulkintaohjeista sekä oikeustapauksista.
 

Lakimiespalvelut

Liitto antaa jäsenyrityksille oikeudellista neuvontaa koskien asunto-osakkeen ja kiinteistön kauppaa sekä yleensä välitystoimintaa.

Palvelu toimii puhelinpalveluna arkisin maanantaista perjantaihin. Jäsenet voivat lähettää kysymyksiä myös sähköpostitse.
 

Yhteistyökumppanien tarjoamat edut

Alma Talent Tietopalvelut Alennus lisenssihinnoista.
Asiakastieto Oy Jäsenetu kiinteistö- ja luottotietohakujen vuosimaksusta.
CubiCasa Ilmainen koetilaus pohjakuvapalveluista.
Etuovi.com Hintaetua Etuovi.com ilmoitushinnoista.
Hanki Energiatodistus Kattava listaus energiatodistuksen laatijoista sekä maksuton tarjouspyyntölomake energiatodistuksen laadinnasta.
Helsingin Sanomat Etuja ilmoitushinnoista.
Isännöintiliitto ry Alennus oppaiden hinnoista.
Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy / Kiinko Alennuksia osallistumismaksuista.
Kiinteistöalan Kustannus Oy Alennuksia Askinet-palvelun ja kirjojen hinnoista.
Kiinteistölakimiehet Ilmaista juridista neuvontaa kiinteistökauppoihin liittyen puhelimitse ja sähköpostitse. Mahdollisuus tehdä toimeksianto asian tarkempaa selvittämistä varten.
Nerio Oy Kotisivupalvelut.
Oikotie.fi Etuja ilmoitushinnoista.
Picmiller.com Alennus asuntojen kuvien käsittelystä.
Raksystems Oy Etuja palveluiden hinnoista.
Vitrinemedia Suomi Etuja LED valotaluista ja LCD näytöistä
Virtual Design 3D- sisustus tyhjiin asuntoihin sekä laadukkaat pohjakuvat
Zentuvo Valtakunnalliset ammattivalokuvaukset, videokuvaukset, kopterikuvaukset ja 3D Matterport visualisoinnit.

Olen kiinnostunut jäsenyydestä

Kiitos yhteydenotostanne, olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.